Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najteži dani

Dirljiva objava partnerice Marka Babića: ‘Mjesec dana bez tebe. U svakoj si mojoj minuti...‘

Foto: instagram
1/6
25.08.2023.
u 09:53

Njegova partnerica Tina Biloglav sada je objavila dirljiv status mjesec dana nakon njegovog odlaska

Arhitekt, marketinški stručnjak i autor bestsellera ''Putovanje zvano igra'' Marko Babić preminuo je krajem srpnja u 32. godini života nakon teške borbe sa sarkomom. Njegova partnerica Tina Biloglav sada je objavila dirljiv status mjesec dana nakon njegovog odlaska 

"Mjesec dana bez tebe. U svakoj si mojoj minuti, svakoj pjesmi, svakoj Tonkinoj smiješnoj rečenici i svim Lucinim napredcima. Ali cure su dobro, imaju lijepo ljeto. Gledaš i ponosan si, znam da jesi" napisala je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina (@tina_biloglav)

 


Tina je nakon Babićeve smrti otkrivala je što se događa s njegovom knjigom. Naime, Markova knjiga bila je rasprodana nakon njegove smrti, a njegova partnerica ranije je otkrila da uskoro stiže i novo izdanje. 

- Uspjeli smo dogovoriti da nam novo izdanje knjige dođe za tjedan dana pa tada kreću isporuke. Hvala svima na strpljenju -  napisala je Tina na svom Instagramu ranije, a sada je uputila molbu.

- Marko je za 'Putovanje' imao velike planove, a mi radimo sve da ispunimo njegove ciljeve. Vi ste tu najbitniji i zato vas molim da ostavite recenziju (poželjno na engleskom, ali i hrvatski je super) na linku jer će nam to biti bitno ubrzo. Hvala vam svima za sve što ste radili i što radite za Marka - poručila je.

Inače, priča o hrabrosti, optimizmu i volji za životom koju je Hrvatskoj ispričao Marko u svojoj knjizi ''Putovanje zvano igra'' nikoga nije ostavila ravnodušnim, a vijest o njegovoj smrti potresla je mnoge koji su vjerovali kako će Marko pobijediti u ovoj borbi. Loše vijesti o njegovu zdravstvenom stanju stigle su sredinom srpnja kada je njegova partnerica na svojem Instagramu podijelila novosti vezane uz njegovo zdravstveno stanje i zamolila sve da se uključe kako bi Marku pomogli s liječenjem.  

VEZANI ČLANCI:

- Svaki dan mi dođe hrpa pitanja kako je Marko. Marko nije dobro, u Zagrebu su iscrpili mogućnosti liječenja dok se trombociti ne poprave. Molimo sve koji mogu pomoći savjetom kako dići trombocite ili nas spojiti s nekom inozemnom bolnicom koja bi ga primila – sad je trenutak da reagirate. Hvala svima na podršci, brizi, osjećamo to. Centri za sarkome, eksperimentalna liječenja, alternativna medicina – svaka pomoć nam mnogo znači. Ajmo svi skupa za Marka pa da se čuda dogode - napisala je Tina tada. 

Brojni poznati priču su podijelili na svojim društvenim mrežama u nadi kako će proširiti glas i omogućiti Marku pomoć u inozemstvu nakon što su liječnici u Zagrebu iscrpili sve mogućnosti liječenja, a nakon smrti su se mnogi od poznatih Hrvata na društvenim mrežama oprostili od Marka citirajući njegove riječi:

- Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve što je u mojoj moći da se ona i dogode.

VIDEO Preminuo Marko Babić: Borbu sa sarkomom nažalost nije izdržao

Komentara 5

OP
Ocvali pupoljak
10:11 25.08.2023.

Mora se od necega živiti...pa makar od objava.

TR
tratincica68
10:46 25.08.2023.

Jel mogu ja objavit odlazak matere

DU
Deleted user
10:40 25.08.2023.

Brzo preboljenje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije