Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donio odluku

Dino Rađa gradi kuću u Istri, otkrio je i kako će izgledati

Foto: Instagram
1/7
29.04.2021.
u 21:01

- Priča oko Istre krenula je s krizom oko korone. Bili smo doma, u Zagrebu. Pratimo vijesti, shvaćamo da više nema nikakvih putovanja, posebno preko granice. Teško mi pada da nisam ušao u avion od listopada 2019. a od 15. godine putujem stalno, kazao je Rađa

Dino Rađa, jedan od najboljih hrvatskih košarkaša svih vrmena, u istarskom Grožnjanu gradi kuću koju projektira poznati pulski arhitekt Željko Burić, vlasnik tvrtke Fabrika.

Kuća je površine oko 200 četvornih metara, ukopanih u zemlju, na parceli od oko tisuću četvornih metara. Kako je kazao Rađa za Glas Istre, "ništa pretenciozno, za obiteljske potrebe, bez želje za iznajmljivanjem".

- Priča oko Istre krenula je s krizom oko korone. Bili smo doma, u Zagrebu. Pratimo vijesti, shvaćamo da više nema nikakvih putovanja, posebno preko granice. Teško mi pada da nisam ušao u avion od listopada 2019. a od 15. godine putujem stalno. Aerodrom mi je kao da sam u svom dnevnom boravku. Cijeli život sam samo putovao. Najprije zbog košarke i utakmica, a poslije zbog gušta, otkrivanja novih kultura i običaja. Azija, Amerika, Afrika, ma di god je bila neka prilika, otputova' san. I onda, odjednom, korona! Paraliza sustava i naših života. Svi ostajemo doma, odgađaju se sva putovanja. K'o u zatvoru si, rekao je Dino koji kao i svi u početku nije znao protiv čega se borimo. 

- Ono, hodam Zagrebom, prolazi čovjek, ne znaš dal' da on ode na drugu stranu ceste il' ćeš ti tamo proć'. Jedino me pas onda vuka' vanka. Moj doberman, 'oćeš nećeš, moraš s njim u šetnju. No kad se malo primirilo, kad smo shvatili kako tu funkcionira, odlučili smo se malo više boravit' u Istri. Vidin, tamo to s koronom bolje štima, pa 'ajmo doli. Imam dobrog prijatelja u Brtonigli, vlasnika San Rocca, zajedno skijamo, i ovako se družimo. U toj krizi išli smo kod njega, svidjelo mi se kako to u Istri funkcionira. Ma Istra kao da nije u Hrvatskoj, barem u nekim stvarima, kazao je Rađa.

VIDEO: Mirta Miler je zagrebačka majstorica transformacije koju prati skoro 5 milijuna ljudi 

Ključne riječi

Komentara 6

VJ
vjekoslavkatalina
21:35 29.04.2021.

Jel tom covjeku dosadno u zivotu...pa kak drugi ne iskacu iz pastete...stojko,kukoc,perasovic..ljudi imaju svoje hobije,poslove neg da piskaraju po mrezama..

Avatar horuk
horuk
21:46 29.04.2021.

Mogao bi voditi istarsku kosarku. Kada propadne moze davati nogometasima savjete kako uspjesno igrati nogomet. Nakon toga na drzavni praznik nosati majicu sa podrugljivom parolom na racun branitelja. Sve vec vidjeno.

PU
paul-umpe
21:45 29.04.2021.

Cuj Istra kao da nije u HR.Nisi ti Dino upoznao pravog Istrijana niti si vidio Bujstinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije