Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas izgleda drugačije

Dino Jelusić prisjetio se 1999. godine kada je bio gost na Dori, podijelio i preslatku fotografiju

jelusic
Foto: Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL
1/10
23.01.2022.
u 08:00

Dino je danas jedan od najtraženijih domaćih glazbenika. Ptuje s rock sastavom čiji se albumi u svijetu prodaju u milijunskim primjercima.

Glazbenik Dino Jelusić (29) sada je član popularne britanske rock grupe Whitesnake, no njegovi počeci bili su pomalo drugačiji. 

Dino, tada 11-godišnji gdječak, je odnio pobjedu na prvom dječjem Eurosongu 2003. s pjesmom "Ti si moja prva ljubav" koju i dan danas obožavaju mnogi Hrvati i Hrvatice, no on je još 1999. godine bio na Dori, ali kao gost. Tog se vremena, kada je imao tek 6 i pol godina, prisjetio sada na svojim društvenim mrežama. 

"Dora 1999. Bio sam gost te godine. Da, stari smo. Prije 23 godine sam bio gost na Dori", napisao je pored fotografije te na engleskom dodao da je tada imao "6,5, skoro 7". 

Dino je danas jedan od najtraženijih domaćih glazbenika. Ptuje s rock sastavom čiji se albumi u svijetu prodaju u milijunskim primjercima. 

Svoje glazbene snove ostvario je u Americi, nastupajući na najvećem rock spektaklu koji se ondje može vidjeti, a u Hrvatskoj je situacija ipak nešto drugačija.

Baš početkom veljače Dino kreće na mini turneju, počevši od Splita 5. veljače, zatim Zadra 6. veljače te na kraju Zagreba 7. veljače. Radi se o glazbenom spektaklu Rock The Opera. 

- Raduje me opet pjevati uživo. Premalo je vremena prošlo da bi se show nešto 'promijenio', a i ja sam bio dosta izvan Hrvatske, no ove godine pripremam jednu pjesmu više u svojoj izvedbi - kazao nam je Dino u intervjuu kojeg možete pročitati u današnjem Ekranu. 

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije