Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosta se promijenio

Dino Bubičić nakon dugo vremena pojavio se u javnosti i mnoge iznenadio izgledom

Zagreb: Stipe Boži? ispao iz showa Farma
Foto: Luka Klun/PIXSELL
1/14
28.11.2022.
u 11:54

Jedan od najpoznatijih bivših mistera Hrvatske Dino Bubičić povukao se iz javnosti prije nekoliko godina. Dino je nakon što je postao mister objavio knjigu "Od dilera do mistera", čiji se sadržaj prepričavao danima, a onda je sudjelovao i u reality showu "Farma".

Modna manifestacija Extravagant Gala nakon dvije godine stanke vratila se na velika vrata! Najnovija božićna kolekcija Boudoira u riječki je Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja – Guvernerovu palaču donijela pravu blagdansku bajku.

Iza Boudoira stoje sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Tomašević, uspješni dizajnerski dvojac čije su blagdanske kolekcije upravo jedne od najiščekivanijih. Potvrdile su to i ovom fantastičnom samostalnom revijom.

“Naša nova kolekcija je svečana, prigodna za blagdane pred nama. Na reviji smo pokazali dio prêt-à-porter kolekcije i na haljine smo doslovno napisale da su upravo za posebne prilike. Uvijek volimo doći u Rijeku jer smo odavde. Sretne smo što smo dobile priliku samostalno ovdje predstaviti božićnu kolekciju. Hvala Rijeci i svim damama koje nas redovito prate i podržavaju!”

Foto: Extravagant, Ivor Mažar i Zvonimir Ferina
Manifestacija Extravagant Gala i ove je godine izazvala veliko zanimanje javnosti, a priliku da zavire u modnu bajku iskoristili su brojni zaljubljenici u modu: Juraj Zigman, Damir Kedžo, Tina Vukov, Danijela Gračan, dr. Vivian Jurković, Edita Stilin, Sanja Zambelli, Sonja Šišić, Barbara Udovičić, Ester Gallo, Ivanka Mazurkijević, Hana Kalac, Slađana Ostić, Mia Konjuh, Filipa Sorko, Marjeta Kessler, ali i Dino Bubičić, bivši Mister Hrvatske kojeg dugo nismo vidjeli u javnosti. 

Foto: Extravagant, Ivor Mažar i Zvonimir Ferina
Jedan od najpoznatijih bivših mistera Hrvatske povukao se iz javnosti prije nekoliko godina. Dino je nakon što je postao mister objavio knjigu ''Od dilera do mistera'' čiji se sadržaj prepričavao danima, a onda je sudjelovao i u reality showu ''Farma''. No nakon što je tamo upoznao bivšu misicu Ivanu Paris i oženio se, Dino se potpuno posvetio obiteljskom životu. Njegov život sada izgleda drukčije.

Svjetla pozornice zamijenio je drugim biznisom i sada radi na moru te priznaje da mu modni svijet uopće ne nedostaje. Iako njegov brak s Ivanom Paris nije potrajao te su se razveli 2019., bivši supružnici ostali su u dobrom odnosu te zajedno odgajaju dvojicu sinova. "Mislim da sam dobar tata, tako mi barem djeca kažu. Puno vremena provodimo zajedno i baš sam sretan da su i oni sretni", kazao je Dino o svojoj roditeljskoj ulozi. Podsjetimo, Ivana i Dino vjenčali su se u Puli 2010. godine, a postali su ponosni roditelji dvojice sinova, Leonida i Noela. Osim u Farmi, sudjelovali su i u reality showu "Big Mama House". Dino je prije no što je postao Mister Hrvatske bio u zatvoru četiri mjeseca zbog problema s narkoticima. O tome je otvoreno progovorio u svojoj knjizi "Od dilera do mistera". U njoj je ispričao i sve o vezi s bivšom voditeljicom Vlatkom Pokos.

Foto: sasa miljevic/PIXSELL

Inače, Extravagant Gala, u suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja, od samog početka ima i humanitarnu notu. Ove je godine sav prihod od ulaznica bio namijenjen Udruzi za sindrom down Rijeka 21 te sa zadovoljstvom možemo reći – prikupljeno je više od 16.000 kuna.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije