Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rastrošan

Slavni glumac bankrotirao: Na vino mjesečno trošio 30.000 dolara

johnny depp
Foto: Jörg Carstensen/DPA/Pixsell
03.09.2017.
u 14:31

Glumac je u prošloj godini trošio ogromne svote novaca i zato je sada na rubu bankrota i prodaje sve nekretnine koje posjeduje

Ekstravagantni način života doveo je do bankrota glumca Johnny Deppa koji spas u situaciji pronalazi rasprodajom svih svojih nekretnina.

Glumac je imao 14 prebivališta, luksuznu jahtu, a samo na vino je mjesečno trošio 30.000 dolara. Na osiguranje je mjesečno trošio 150 tisuća dolara, a imao je i 40 zaposlenika za koje je izdvajao cifru od 300 tisuća dolara. Na kupnju i uređenje svojih brojnih nekretnina potrošio je čak 75 milijuna dolara. U prošloj godini je kupio cijelo malo selo u Francuskoj koje sada prodaje za 63 milijuna dolara.

Ipak Depp se ne želi odreći jedne stvari, letova u privatnom avionu te upuštanja u, kako kaže, noćnu moru komercijalnih letova. Njegovi financijski savjetnici upozoravali su ga da pripazi kako troši novac, no Depp ih nije slušao. 

Komentara 11

VL
vlada1
15:05 03.09.2017.

Preskupo vino, ja dajem graševinu po 15 kuna.

Avatar kaznitelj
kaznitelj
19:12 03.09.2017.

Vrlo loš glumac kao i Ashton Kutcher...čudim se da je i dovde dogurao

SX
sudbina x
16:21 03.09.2017.

On je prijatelj Emira Kusturice ...Vidio da on ima privatno selo pa kupio i on jedno samo je zaboravio da to nije srbija...Kusturica je dobro naplatio svoje srbovanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije