Naslovnica Showbiz Zvijezde

Depeche Mode u Areni Zagreb: Rasprodani fan pit i parter!

Datum ostaje isti, adresa se mijenja: DEPECHE MODE – 23.5.2013. – ARENA ZAGREB!
25. travnja 2013. u 13:17 201 prikaza
Depeche Mode

Nadolazeći koncert DEPECHE MODE će se održati u Areni Zagreb. S maksimirskog stadiona je preseljen zbog tehničkih i produkcijskih razloga.

Za svaki njihov koncert u Zagrebu se traži ulaznica više! PARTER i FAN PIT Arene Zagreb su rasprodani! U prodaji su donja tribina, gornja tribina, te lože.

Cijene ulaznica ostaju iste, a osim već postojeće 4 kategorije ulaznica, u prodaju su puštene i ulaznice za mjesta u ložama Arene Zagreb.

Sve ulaznice kupljene za koncert na maksimirskom stadionu vrijede i za nastup u zagrebačkoj Areni.

DEPECHE MODE i ove godine će održati koncert u Areni Zagreb. Svaki njihov koncert bio je izvanredan i za svaki koncert se tražila ulaznica više. Koncert koji je održan 2010. godine u Areni Zagreb bio je nezaboravan: atmosfera je bila fenomenalna, a publika oduševljena! Proglašen je jednim od najboljih koncerata ikad viđenih u Zagrebu. Za manje od mjesec dana, DEPECHE MODE dolaze na isto mjesto (Arena Zagreb) obraniti titulu najomiljenijeg benda hrvatske publike!

Ulaznice za koncert su u prodaji na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te online na www.eventim.hr.

Cijene ulaznica su sljedeće:

LOŽA: 800 kn

TRIBINA DOLJE: 500 kn

TRIBINA GORE: 400 kn

FAN PIT: 400 knRASPRODANO!

STAJANJE: 350 knRASPRODANO!

Kupci koji su kupili ulaznice za FAN PIT imaju pristup u FAN PIT Arene Zagreb.

Kupci koji su kupili ulaznice za STAJANJE (travnjak) imaju pristup na PARTER (stajanje) u Areni Zagreb.

Kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju ZAPAD GORE bit će smješteni na GORNJU TRIBINU Arene Zagreb u sektore 305, 306, 307, 308 i 309 te će na ulazu u navedene sektore dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima.

Kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju ZAPAD DOLJE bit će smješteni na DONJU TRIBINU Arene Zagreb u sektore 102, 103 i 104 te će na ulazu u navedene sektore dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima.

Datum ostaje isti, adresa se mijenja: DEPECHE MODE – 23.5.2013. – ARENA ZAGREB!

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati