Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besplatno

Depeche Mode streamali novi album 'Delta Machine'

voda
Foto: afp
1/2
19.03.2013.
u 14:58

Album se u cijelosti može preslušati tjedan dana prije službenog početka prodaje albuma u Europi i Americi

Depeche Mode omogućio je svojim fanovima da preslušaju njihov novi album "Delta Machine" tjedan dana prije službenog početka prodaje u Europi i Americi.

Trinaesti album benda može se u cijelosti čuti na iTunesima. Kolekcija pjesama uključuje novi singl "Heaven", kao i pjesme "Angel", "My Little Universe" i "Should Be Higher".

Depeche Mode će novi album popratiti velikom europskom turnejom, u sklopu koje će bend 23. svibnja nastupiti i u zagrebačkom Maksimiru.

Članovi grupe nedavno su bez imalo lažne skromnosti izjavili da su još uvijek najveći alternativni bend na sceni.

- Bili smo bend koji nitko ne razumije, onda smo postali bend koji svi pokušavaju oponašati, a sad smo na glasu kao bend za koji drugi bendovi tvrde da smo utjecali na njih - rekao je Dave Gahan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije