Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobjednik supertalenta

Denis Barta od siječnja počinje raditi na autorskom albumu

Foto: Nova TV
1/4
31.12.2018.
u 15:42

Pokušavamo ljudima dati do znanja da i osobe s autizmom mogu nastupati bez problema. Borimo se s vjetrenjačama, ali vjerujem da ćemo uspjeti, kaže otac pobjednika Supertalenta

-Nakon pobjede u Supertalentu uslijedila je prava borba za Denisovu glazbenu karijeru., za 24 sata ispričao je njegov otac Nebojša i dodao kako su se konačno slegli dojmovi o pobjedi.

Nažalost, Denisa je savladala jaka prehlada pa mu se nije ispunila želja da zapjeva s Erosom Ramazzottijem u Milanu što mu je bio dječački san, ali vjerojatno će do susreta s omiljenim pjevačem doći u ožujku.

-Denis je imao prave pjesme u showu koje su znale ganuti srca mnogih, tako će i nastaviti - objasnio je Nebojša. Nova Godina donosi im mnogo izazova jer obitelj Barta sprema sve uložiti da bi Denis bio sretan. Jedino veselje pruža mu klavijatura i pjesma, stoga će Denis na proljeće ponovo zasvirati na ulicama Sarajeva.

Ipak otkrio je na što će u 2019. uložiti najviše truda, napora i vremena.

- Pokušat ćemo da Denis od siječnja počne raditi na svom autorskom albumu - rekao je Denisov otac. Otac i sin nadaju se i ponekoj novoj suradnji s domaćim glazbenicima.

- Još nas nisu zvali za suradnje. Bosna je specifična zemlja, pokušavamo ljudima dati do znanja da i osobe s autizmom mogu nastupati bez problema. Borimo se s vjetrenjačama, ali vjerujem da ćemo uspjeti - kaže Nebojša koji ne gubi nadu u Denisove buduće duete.

Naime, iako je Denis već nekoliko puta nastupao sa Sašom Lošićem Lošom, frontmenom grupe Plavi orkestar, ali i s talijanskim pjevačem Andreom Bocellijem, želi još nastupa s domaćim glazbenicima.

Novu godinu proslaviti će uz svoje najmilije.

- Denisu je doček kao i svaki dan, on ode u pola 10 spavati - zaključuje otac Nebojša.

Pogledajte video kako je Djed Božičnjak oteo ulogu Svetom Nikoli:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije