Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČICA

Demi Lovato opisala svoj susret s vanzemaljcima: 'Oni su jako brižna i inteligentna bića'

Demi Lovato
Foto: Press Association/PIXSELL
1/13
03.10.2021.
u 19:30

- Uspostavila sam vanzemaljski kontakt i to je bilo prilično nevjerojatno iskustvo. Od tad sam se počela više baviti tom tematikom i shvatila sam da želim snimiti emisiju o tome - rekla je pjevačica.

Popularna pjevačica Demi Lovato (29) ispričala je da je na proslavi svog 28. rođendana susrela s NLO letjelicama. Objasnila je i da se nakon tog događaja fascinirala izvanzemaljskim životom. "Uspostavila sam vanzemaljski kontakt i to je bilo prilično nevjerojatno iskustvo. Od tad sam se počela više baviti tom tematikom i shvatila sam da želim snimiti emisiju o tome", rekla je pjevačica.

Popularna pjevačica je snimila i emisiju 'Unidentified' koja prati nju i grupu prijatelja u istraživanju vanzemaljskog života u  Nacionalnom parku Joshua Tree. "Izašli smo u pustinju i ja sam vidjela plavu kuglu koja je bila udaljena oko 15 metara, možda i manje, i nekako kao da je plutala iznad zemlje, ali je držala distancu od mene", prisjetila se Lovato.

Pjevačica je ispričala da joj je to iskustvo promijenilo način na koji doživljava svijet. "Nevjerojatan je osjećaj sumnjati u nešto, a da se onda ta sumnja potvrdi. Oni su jako brižna i inteligentna bića, žele samo najbolje za naš planet", istaknula je.

Podsjetimo, pjevačica se ne libi govoriti o svojim psihičkim i fizičkim problemima kao ni reći što misli. Bivša Disneyeva zvijezda tako je od statusa slatkice došla do zvijezde koja često šokira svojim izjavama i odlukama. 

VIDEO Pjevač R.Kelly proglašen je krivim za seriju seksualnih prijestupa: Iskorištavao je i seksualno zlostavljao mnogo mladih žena i djevojaka

 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
marcellus
23:00 03.10.2021.

droge su zlo

MA
Markovinac
22:19 03.10.2021.

Ova je puknula sto posto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije