Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZNJEŽIO FANOVE

Dejan Lovren emotivnom objavom zahvalio majci: 'Prošla si pakao'

Dejan Lovren
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
29.10.2018.
u 11:55

– Želim ti zahvaliti na svemu, znam da ti nije bilo lako, prošla si kroz pakao, ali si bezbroj puta dokazala koliko si jaka žena – napisao je Lovren pokraj fotografije

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren objavom na Instagramu raznježio je pratitelje. Lovren je postavio fotografiju staru 28 godina, na kojoj je ga majka drži u naručju. Uz fotografiju je napisao i posvetu majci.

– E moja majko, ovo je bilo 1990. godine u Kraljevoj Sutjesci. Znam da se bolje sjećaš nego ja, naravno. Želim ti zahvaliti na svemu, znam da ti nije bilo lako, prošla si kroz pakao, ali si bezbroj puta dokazala koliko si jaka žena. Možda ja i brat Davor nismo previše rječiti kad je u pitanju ljubav, ali eto znaj da te volimo zauvijek. Nadam se da si ipak više ponosnija na mene, jer ipak držiš budućeg srebrenog u naručju – napisao je Lovren uz hashtaf #ljubavjesvakidan. 

Podsjetimo, Lovren je rođen u Zenici, iz koje je od rata s obitelji pobjegao u Njemačku. 

– Mnogo je ljudi ostalo u Zenici, neću reći da su pogriješili, ali ostanak je značio kockanje vlastitim životom. Bratić je ubijen u kući iz koje smo pobjegli samo tjedan dana ranije. To je bila realnost. Bilo je strašno i događalo se to mojoj obitelji i ljudima koje sam poznavao. Da smo ostali u Bosni, moji roditelji sada možda ne bi bili živi, možda bih i ja bio ubijen – kazao je Lovren u jednom intervjuu za engleske medije. 

Pogledajte video: Poznati Hrvati koji javno svjedoče vjeru

Ključne riječi

Komentara 6

FE
Feliks
13:27 29.10.2018.

Lovren kaze istinu a istina jako jako puno boli na zalost

Avatar heyhay
heyhay
13:36 29.10.2018.

dijete kreten

Avatar Asterix
Asterix
13:33 29.10.2018.

Ovo javno objavljivanje osobnih stvari je totalno bez veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije