Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEJAN AĆIMOVIĆ

Poznati domaći glumac i redatelj očekuje drugo dijete u 55. godini

Dejan Aćimović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/2
24.01.2018.
u 11:24

Glumac iz Čapljine sina Andriju dobio je u 52. godini, a njegova partnerica, dvadesetak godina mlađa novinarka Dijana Kožul, ponovno je trudna.

Glumac i redatelj Dejan Aćimović (55) postat će otac po drugi put, piše Story. Glumac iz Čapljine sina Andriju dobio je u 52. godini, a njegova partnerica, dvadesetak godina mlađa novinarka Dijana Kožul, ponovno je trudna.

Aćimović tako nastavlja s uspjesima na privatnom i poslovnom planu. Podsjetimo, iza njega su uspješna uloga u Grlićevom filmu "Ustav RH", te režiranje filma i serije "Anka". Trenutačno ga gledamo u trećoj sezoni serije "Počivali u miru".

Inače, iza Aćimovića je jedan brak. Splićanku Tanju Dragović oženio je 2009. godine, a razveli su se nakon nepunih godinu dana.

Dejan Aćimović
1/7
Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:41 24.01.2018.

Naslov mi je tako lijepo složen da bi čovjek pomislio da je on trudan. Da li se na tim studijima i tečajevima novinarstva uči hrvatski jezik i pravopis, ili se to možda smatra kamenjarskim.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:34 24.01.2018.

sa 55 se postaje djed...ali dobro, bolje ikad nego nikad, naravno, pod pretpostavkom da je njegovo.

KA
Kameni
22:04 25.01.2018.

O jadni moj Acimovicu iz Capljine kako li si samo pretekao tamo u Capljini da te nisu preradili u hranu za kucne ljubimce. To je tamo tradicija, Ljubuski, Siroki Brijeg, Duvno.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije