Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor u Lošinju

Dečko Alen glavni je u kuhinji i spravlja Ivani Kindl omiljena jela

kindl (1)
Foto: Privatni album
1/4
29.07.2012.
u 09:00

– Osim za svoje, brinem se i za lošinjske mačke lutalice. Nosim im vodu i hranu. Čim vide “mamu mačku Ivanu” kako ide sa zdjelicama, skupe se i navale na hranu – smije se Ivana.

Pjevačica Ivana Kindl već više od mjesec dana velikogoričku adresu zamijenila je onom u Malom Lošinju. Naime, s dečkom Alenom Križajem uživa na kvarnerskom otoku Lošinju na kojem će ostati do početka rujna.

– Čarobno je to mjesto. Već sam godinama tu, no još uvijek otkrivam ovaj prekrasni otok – rekla je Ivana koja dane provodi uživajući na plaži, plivajući i zabavljajući se u lokalnim konobama i kafićima.

– Na plažu najčešće idem sama. Imam svoj mir, plivam, sunčam se. To je odmor iz snova – priča Ivana i otkriva da je zamijenila noć za dan.

– Idem spavati u rane jutarnje sate, i kada idem van, ali i kada ostanem u svojoj “drugoj kući”. Ovdje je neka druga dimenzija, sve mi se okrenulo – objašnjava.

Ljubiteljica životinja na odmor je povela i svoje mačke koje imaju svoju sobu i terasu, a redovito ih šeće Lošinjom.

– Osim za svoje, brinem se i za lošinjske mačke lutalice. Nosim im vodu i hranu. Čim vide “mamu mačku Ivanu” kako ide sa zdjelicama, skupe se i navale na hranu – smije se Ivana.

Budući da na moru uživa u “finoj spizi”, redovito trči ili pliva kako bi ostala u formi, no kaže da je ona ionako nemirna duha, pa se nikad na nju ništa i ne prima.

– Ipak ušla sam u tridesete, pa moram više paziti na sebe, nije to kao prije – zaključuje pjevačica kojoj je glazba dio odmora.

– Osim što svaku večer idemo na svirke, Lošinj je divno mjesto za inspiraciju za nove stvari. Tu su nastale neke od mojih najljepših pjesama – priznaje 34-godišnjakinja. A s obzirom na to da joj je Goran Bare ponudio suradnju na jednoj pjesmi, možda baš tu nastane njihov novi hit.

- Obožavam Baru još otkad sam bila klinka. Poželio je suradnju samnom jer me cijeni kao pjevačicu, a vidjet ćemo da li će to biti duet ili će napisati pjesmu za mene - kaže Ivana i dodaje kako je Bare osjetio rockericu u njoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije