Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMIOTIKA: DAVOR DRETAR DRELE

Debljanje je izuzetno zabavna stvar, a kad mršaviš strašno si usamljen

Davor Dretar Drele
Foto: Vecernji.hr
1/2
26.04.2018.
u 18:03

Drele nam je u ugodnom razgovoru otkrio kako mu je bilo sudjelovati u ovogodišnjem izdanju emisije TLZP, koja mu je bila najdraža imitacija, te što očekuje od daljnjih nastupa. Najavio je i nove voditeljske izazove u emisiji "In Magazin", ali nam i pokazao kako priča bednjanski!

Gost ovotjedne Semiotike bio je Davor Dretar-Drele, radijski voditelj i glumac koji je jedan od natjecatelja ovogodišnjeg izdanja popularnog showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato". Drele nam je u ugodnom razgovoru otkrio kako mu je bilo sudjelovati u ovogodišnjem izdanju emisije, koja mu je bila najdraža imitacija, te što očekuje od daljnjih nastupa.

Popularni voditelj ispričao je i kako je uspio skinuti 31 Kilogram u proteklih nekoliko mjeseci.

- Recept je jednostavan: kad vas netko zove na ručak i večeru kažete mu da nemate vremena. Debljanje je jako zabavno jer ste uvijek okruženi prijateljima. A kad pokušavate smršaviti, onda to radite sami, u tišini - rekao nam je Davor.

Voditelj je jučer proslavio 25 godina braka sa suprugom Michelle, pa ju je odveo na večeru, iako je priznao da nije romantičan. Najavio je i nove voditeljske izazove u emisiji "In Magazin", ali nam i pokazao kako priča bednjanski!

Pogledajte novu Semiotiku:

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:42 26.04.2018.

drijele rula...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije