Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševili i njega

David Beckham podijelio fotografiju hrvatske influencerice i njezinog dečka: 'Vrištim'

Foto: instagram
1/11
01.11.2023.
u 17:34

Posh i Beck postali su inspiracija diljem svijeta nakon premijere njihova dokumentarca "Beckham" u kojem u četiri nastavka gledatelji prate profesionalni uspon i obiteljski život britanskog nogometaša Davida Beckhama

Zagrebačka influencerica Ema Luketin za ovaj se Halloween odlučila za poznatu masku, a iskoristila je za to i svog dečka, srpskog fotografa Dušana Petrovića. Naime, odlučili su se "maskirati" kao popularni bivši nogometaš David Beckham i njegova supruga Victorija, i to na dan njihova vjenčanja. 

Fotka para u ljubičastom izdanju oduševila je i Beckhama koji ih je podijelio na svom Instagram storyju. Inače, ovo izdanje "nastalo" je kao službena fotografija para na njihovom vjenčanju 1998. godine. 

Foto: Instagram screenshot

Ni influencerica to nije očekivala pa je podijelila na svom storyju poruke njezinih pratitelja koji su joj javljali za to, a uz fotografiju je napisala i: "Vrištim". 

Posh i Beck postali su inspiracija diljem svijeta nakon premijere njihova dokumentarca "Beckham" u kojem u četiri nastavka gledatelji prate profesionalni uspon i obiteljski život britanskog nogometaša Davida Beckhama. Javnost je tada saznala i za Beckhamovu aferu. 

Prvi put su David i njegova supruga Victoria javno progovorili o njegovoj ljubavnoj aferi iz 2004. godine. Dok je igrao za Real Madrid britanski tabloidi objavili su priču o njegovoj nevjeri te su otkrili kako je Beckham suprugu prevario s Rebeccom Loos koja mu je bila osobna asistentica.

1/8

U dokumentarcu David priča kako je bio jako usamljen kad je došao u Madrid jer njegova obitelj nije bila s njim. Naime, Victoria je sa sinovima Brooklynom i Romeom ostala u Londonu jer nije htjela da usred godine mijenjaju školu i vrtić, a razdvojenost je teško pala nogometašu te je očito utjehu pronašao uz osobnu asistenticu. 

- Iskreno, ne znam kako smo to prošli. Victoria mi je sve. Vidjeti je povrijeđenu bilo je nevjerojatno teško... ono što smo imali bilo je vrijedno borbe - rekao je David u dokumentarcu i oči su mu bile ispunjene suzama. Victoriji se nije bilo lako prisjetiti tog mučnog razdoblja koje je nazvala najgorim periodom u njihovom životu. 

VEZANI ČLANCI

- Bilo je to najteže razdoblje u našem braku jer sam osjećala kao da je svijet protiv nas... a da budem sasvim iskrena, mi smo bili jedno protiv drugoga - izjavila je u dokumentarcu.  Informacije o aferi sa slavnim nogometašem medijima je navodno plasirala Rebecca koja je tvrdila kako su u vezi bili četiri mjeseca. Nakon toga dala je intervjue za brojne televizijske kuće i to joj je navodno donijelo milijunsku zaradu te joj je omogućilo i naslovnicu Playboya. Rebecca je sada trenerica joge i živi u Norveškoj.

VIDEO Mia Dimšić o zainteresiranosti za Aleksandru Prijović: 'Svi smo mi kao veliki čopor'

Komentara 1

T2
Tomo_20
20:35 01.11.2023.

Kako kopiraju druge sramota nista drugo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije