Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠ PR ZA BECKHAMOVE

David Beckham gradi novi život u Miamiju bez Victorije?

06.09.2018.
u 17:18

Slavni je par naslovnicom u časopisu Vogue samo dodao ulje na vatru pričama o kraju njihove ljubavne priče i razvodu koji uskoro slijedi

Naslovnicu najpoznatijeg svjetskog časopisa koji tek treba stići na kioske krase samo Victoria Beckham i četvero njezine djece iz čega se, tvrde britanski komunikacijski stručnjaci, stvara slika da je riječ o samohranoj majci, a ne o idiličnoj obitelji.

Navodno David nije želio biti na snimanju, no ipak je na kraju pristao biti na naslovnici izdanja za pretplatnike. Na njoj poziraju njih dvoje, a fotografija djeluje hladno, bez ikakve interakcije. Druga stvar koja bi mogla upućivati na probleme Victorijine su izjave o braku.

– Bi li itko od nas dvoje bio tu gdje je danas da se nismo sreli i ostali zajedno sve ove godine? Nas šestero snažniji smo zajedno. Poštujemo tu obiteljsku vezu i to je ključ svega – rekla je bivša spajsica. Dobar dio javnosti prokomentirao je da se tu nigdje ne spominje ljubav, nego samo prazne floskule.

Pokušajem “ublažavanja” situacije smatraju se i paparazzo fotografije snimljene prije nekoliko dana na jahti glazbenika Eltona Johna. Na njima se supružnici Beckham grle i ljube, ali pretpostavlja se da je riječ o naručenim fotografijama. Upućeni tvrde da David jako malo vremena provodi s obitelji u Engleskoj. Uglavnom je u Miamiju gdje je kupio nogometni klub i gdje namjerava kupiti i kuću, a Victoria ga je ondje posjetila samo jednom. 

Pogledajte video: Top 10 najgorih padova na modnim pistama

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije