Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dubrovniku

Darijo Srna uhvaćen kako na Silvestrovo uživa na kavi u društvu supruge i prijatelja

Duborvnik: Darijo Srna sa suprugom Mirelom popio je kavu u društvu prijatelja
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/10
31.12.2022.
u 15:20

Naš bivši reprezentativac u Dubrovniku je na kavi uživao u tamnom sakou, a njegova supruga odabrala je ipak nešto toplije. Mirela je nosila debelu bijelu jaknu, a par je u društvu prijatelja sjedio na otvorenom te uživao u razgovoru.

Nogometaš i bivši kapetan naše nogometne reprezentacije Darijo Srna na Silvestrovo je uhvaćen kako uživa na kavi. Darijo je bio u društvu supruge Mirele Forić i prijatelja, a kavu na Silvestrovo popili su na dubrovačkom Stradunu. 

Naš bivši reprezentativac u Dubrovniku je na kavi uživao u tamnom sakou, a njegova supruga odabrala je ipak nešto toplije. Mirela je nosila debelu bijelu jaknu, a par je u društvu prijatelja sjedio na otvorenom te uživao u razgovoru. 

Bračni par sigurno će pamtiti godinu na izmaku zbog toga što je Darijo izdao svoju biografiju imena 'Zašto te zovu Srna'.

Nakon promocije biografije Mirela je u jednom trenutku otkrila kada je bila najponosnija na svog supruga.

-  Najponosnija i najtužnija sam bila onog trena kad se odlučio vratiti u reprezentaciju i igrati utakmicu nakon što mu je umro otac. Bila sam toliko ponosna na njega, umiralo je sve u meni, mislila sam je li to ispravno ili ne, tako da su to bili specifični momenti. Bilo je tu puno momenata kad sam mislila - Bože, ja to nikada ne bih mogla. Evo stvarno iskreno, najiskrenije - rekla je Mirela tada.

Inače, bračni par ima dvoje djece: kćer Kasie i sina Karla.

VIDEO Komemoracija za Massima završena ovacijama i suzama

Ključne riječi

Komentara 2

BR
bravar88
15:35 31.12.2022.

Kakv glupi izraz "uhvaćen", taj VL skuplja svakav šljam piskarala.

NA
nasunis
16:27 31.12.2022.

Nazalost novinari VL su placeno s min placom i to prijavljeni na 4 h. Znaci da primaju cca 2000 kn mjesecno. Nemaju ni za kavu. Zahvalite srpskim vlasnicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije