Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurosong

Daria Kinzer puna dojmova s Malte pakira stvari i kreće put Dusseldorfa

daria kinzer
25.04.2011.
u 13:50

Desetog svibnja Dariju očekuje nastup u polufinalu Eurosonga, a preostalo vrijeme provest će u intenzivnim pripremama i uvježbavanjima svog nastupa, u kojemu će važnu ulogu imati ruski iluzionist Sergej Voroncov.

Daria, Naša predstavnica na Eurosongu privela je kraju svoju promotivnu turneju po Europi. Prije Uskrsa pjesmu „Celebrate“ promovirala je na Malti i u Beogradu. Na Malti Daria je nastupila u Xarabanku te još jednoj od najgledanijih emisija PBS-a, tamošnje javne televizije a  susrela se i sa brojnim obožavateljima i novinarima.

- Malta me oduševila, nisam očekivala da će me ljudi toliko prepoznavati i zaustavljati. Na ulicama Valette prilazili su mi i pitali jesam li ja hrvatska predstavnica, te govorili kako još nisu vidjeli tako visoku djevojku - rekla je Daria.

Tijekom svog boravka susrela se i sa predstavnikom Malte na Eurosongu, Glenom Vellom sa kojim je nastupila u emisijama, a oduševio ju je interes za Hrvatsku.

- Slikala sam se sa brojnim obožavateljima koji su mi rekli kako će svakako bodriti Hrvatsku - dodala je Daria.

Daria je također posjetila i Beograd, gdje je nastupila u emisij RTS-a „Bingo i pesma“, a posljednja točka njezine turneje bila je Ljubljana gdje je nastupila u emisiji „Spet domov“ (Ponovno kod kuće), jednoj od najgledanijih emisija Tv Slovenije.

Hrvatska predstavnica 30. travnja odlazi u Dusseldorf gdje ju 10. svibnja očekuje nastup u polufinalu Eurosonga, a preostalo vrijeme provest  će u intenzivnim pripremama i uvježbavanjima svog nastupa, u kojemu će važnu ulogu imati ruski iluzionist Sergej Voroncov.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije