Naslovnica Showbiz Zvijezde

Danijelu Trbović na Dori mijenja Nevena Rendeli

Kako je Danijela prošli tjedan morala na neophodnu operaciju 5. i 6. ožujka neće moći voditi Doru koja se održava u Opatiji pa je kao njena zamjena uskočila Nevena Rendeli
17. veljače 2010. u 21:43 4 komentara 5 prikaza
Nevena Rendeli
Foto: Marko Lukunić

Danijelu Trbović će na ovogodišnjoj Dori zamijeniti Nevena Rendeli. Zbog operacije kojoj se Danijela morala podvrgnuti prošli tjedan, neće moći voditi Doru koja se 5. i 6. ožujka održava u Opatiji. Uz Nevenu ovogodišnja voditeljica je Mila Horvat, dok će muški dio voditeljskog tima biti Mirko Fodor i Duško Ćurlić. Dok će se iz green rooma kao i prošle godine javljati Iva Šulentić i Ida Prester.

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
  • -obrisani-:

    U Prištini je proglašen državni blagdan zbog ove vijesti!!!

  • kreont:

    Dora je obična narihtana glupost. Predlažem da se sukladno recesiji i štednji ova priredba ne održi. DT želim brz oporavak.

  • Milas:

    Šulentić i Prester su bolje voditeljice od ove Rendeli i nije mi jasno zašto su njoj dali finalnu večer. Rendeli djeluje izvještačeno a boja glasa joj je iritantna.