Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivo su shvatili

Danijela se pohvalila novom frizurom, a zbog opisa fotografije izazvala buru komentara

Foto: Instagram
1/5
09.05.2019.
u 19:11

Danijela Dvornik je uz fotografiju objavila i stihove iz pjesme "Kako to" Vojka V što njeni obožavatelji nisu prepoznali i nije im bilo jasno zašto spominje Srbe u objavi o frizuri.

Danijela Dvornik promijenila je boju kose i svojoj plavoj kosi dodala je ružičastu nijansu i objavila fotografiju novog imidža na Instagramu.

Uz fotografiju stavila je opis koji je kasnije izazvao buru komentara na njenom profilu.

- Think pink! Odradila sam i frizera jer je bilo vrijeme. U salonu su mi pohvalili kosu, možda je #collagenshot a možda je Vlada, možda su Srbi, možda su masoni. Tko će ga znati? - napisala je Danijela u objavi u kojoj je koristila stihove pjesme "Kako to" Vojka V što  neki njeni obožavatelji nisu prepoznali pa su joj uputili kritike.

 

 

- Kakve veze imaju Srbi i krivo su te ošišali. Da baš me razočara,a obožavala sam je pratiti ,pogotovo sa unučicom,to ti baš sa Srbima 
nije trebalo...- napisali su joj neki obožavatelji.

Danijela im je objasnila kako je riječ o pjesmi Vojka V, a u njenu obranu su stali i obožavatelji koji su odmah prepoznali o čemu je riječ. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar comandante
comandante
19:27 09.05.2019.

uistinu primjereno ponašanje za jednu babu čije je zanimanje žena od Dvornika

CR
CrniGaro
20:11 09.05.2019.

Najlepša kravica iz farme u okolici

Avatar R2D2
R2D2
23:12 09.05.2019.

Gospođa stvarno ne zna čime bi više privukla pozornost, pa bira kombinaciju kokošjeg izgleda i pameti. Nek se primi nekog posla, a ne živi samo od tantijema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije