Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko uplati - uplati

Danijela Dvornik poslala oštru poruku političarima: 'Treba ih plaćati SMS-ovima'

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
02.04.2019.
u 16:24

Splićanka Danijela Dvornik nije propustila priliku pomoći maloj Mili, a na svom Instagramu odlučila je se obratiti i političarima. Nakon objave zaredali su se komentari puni podrške, ali i jedan s manjom prozivkom.

Nakon što je Danijela Dvornik pokrenula peticiju 'Dom za Milu Rončević', kojom želi omogućiti da Milini roditelji ne moraju prodati kuću u kojoj žive, s obzirom da su potrebna sredstva za liječenje male Mile prikupljena, čini se kako supruga pokojnog Dine Dvornika ima potrebu i dalje reagirati.

Međutim, novom objavom Danijela čini se ima nešto dodatno za poručiti svim političarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A ovo bi bila super inicijativa!

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

 

- Bolesnu djecu treba liječiti iz budžeta...a političare treba plaćati SMS porukama pa 'ko uplati-uplati...- stoji napisano na fotografiji.

- Ovo bi bila super inicijativa! - poručila je Danijela ispod fotografije, a pratitelji su se bespogovorno složili. Međutim, osim čestitki pristiglo je i pitanje pratiteljice s kritičkim naglaskom.

- Svaka čast na iskrenosti i hrabrosti. Usput, a koliko trenutno leži djece teško bolesne po bolnicama za koju nema ili ne može podignuti toliku medijsku podršku. A što s njima? - stoji kao jedno pitanje ispod objave.

Danijela često odgovara svojim pratiteljima pa tako nije propustila odgovoriti ni njoj. - Ja se nadam da će se nešto po tom pitanju učiniti - napisala joj je ona.

Pogledajte što je Vojko V rekao nakon osvajanja Porina.

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
17:21 02.04.2019.

Ma "odlična" ideja... kao i sve ostale iz fejsbuk/instagram kokošinjaca. Napokon bi trolovi koji rade za stranke bili i konkretno korisni, a onaj tko zasjrdne i nakrade se, mogao bi sebi zakonski "donirati" milijarde... i vječno bi bio na vlasti... Kako su nam ove, nekad ispravno nazvane posvuduše, a danas "influencerice" pametne, čudo jedno...

OK
okvals54
18:14 02.04.2019.

Hajde babo ckomi.Pitao sam se na koga joj je kcer blentava,kad ono geni.

ZA
Zagy154
05:39 03.04.2019.

tko je ta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije