Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u sloveniji

Danijela Martinović s dečkom Josipom uživala na proslavi, a posebno ih je oduševilo jedno iznenađenje

Štakorovec: Danijela Martinović na promociju knjige došla je u pratnji dečka Josipa
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/22
17.11.2023.
u 12:00

Na snimkama se može vidjeli odlično raspoložen par koji je uživao u glazbi, piću i torti. No ne pravoj. Pred ekipu je stigao odojak na kojem su bile svjećice.

Ljubavni život pjevačice Danijele Martinović posljednjih mjeseci privlači puno pozornosti, a ona sa svojim novim partnerom policijskim inspektorom Josipom Plavićem uživa u ljubavi. Par je ovih dana bio na jednoj proslavi u restoranu u Brežicama, a voditeljica Mirna Maras Batinić podijelila je djelić atmosfere s proslave. Na snimkama se može vidjeli odlično raspoložen par koji je uživao u glazbi, piću i, posebnom iznenađenju, torti. No ne pravoj. Pred ekipu je stigao odojak na kojem su bile svjećice, a sudeći prema licima, oduševio je uzvanike. Danijela je pljeskala, a krim inspektor iznenađeno gledao. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Danijela i Josip upoznali su se na njegovom radnom mjestu. Naime, pjevačica se u ožujku 2022. godine susrela s krađom identiteta, a na koju je još tada upozorila pratitelje na Instagramu. Tada su postojale lažne stranice koje su se koristile njezinim imenom te pozivale ljude na ulaganje u bitcoin. Tada se obratila odvjetnici i policiji kako bi podnijela službenu prijavu, a tada je i osobno prvi put nazvala Plavića. Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti. 

- Stvarno je poseban, drugačiji, njegov pogled na život recimo dosta se ponaša prema ljudima, to nikad nisam stvarno vidjela ili vrlo rijetko. Običnim ljudima. Ljubazan je, susretljiv, poseban je. Ja sam se sad zbunila, ja ne znam o tome pričati - rekla je pjevačica za IN magazin jednom prilikom, a nakon toga joj je Josip bio pratnja i na predstavljanju knjige 'Tuširanje duše'. Pjevačica je i u još nekoliko prilika govorila o novoj ljubavi, čak i o planovima za budućnosti.

VEZANI ČLANCI

Dodajmo da Josip iza sebe ima jedan propali brak u kojem je dobio kćer, a s bivšom suprugom je i dalje u dobrim odnosima. Ovaj zagrebački policajac poznat je također i kao rock pjevač i gitarist benda "Izvan Zakona" osnovanog 1991. godine, a u njemu uglazbljuje i tekstove koje piše njegova kolegica kriminalistkinja.

VIDEO Nives Celzijus o odnosu s Dinom Drpićem

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije