Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljena pjevačica

Danijela Martinović o vezi s inspektorom: 'Stvarno sam sretna'

Danijela Martinović na otvorenju poslovnice Studenca u Omišu
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/10
28.03.2023.
u 14:44

Pjevačica i inspektor upoznali su se prije godinu dana nakon što se ona susrela s krađom identiteta

Zaljubljena pjevačica Danijela Martinović (51) pojavila se na otvorenju jedne trgovine u Omišu, a kako je pritom odgovarala na neka pitanja novinara, nije mogla izbjeći ona o novom partneru, zagrebačkom policajcu i kriminalističkom inspektoru Josipu Plaviću (49). 

"Došla sam u fazu kada mi je važno nešto što je afirmativno preko pjesme prenijeti ljudima. Moja poruka u pjesmi Vjerujem ljudima je, zaista, jedna oda dobru koje živi u svakom čovjeku. Ne trebamo suditi na prvu, ispod svake fasade živi nešto dobro, samo trebamo imati oči da to vidimo. Postoje institucije i pravila, ali uvijek postoji čovjek, onaj jedan, koji će nam pružiti ruku i zbog kojeg će nam život krenuti u sasvim drugom smjeru", rekla je pjevačica, a prenosi Dalmatinski portal.

Što se tiče odnosa s inspektorom, rekla je: "Stvarno sam sretna, nema se na to što dodati, ni oduzeti". 

Podsjetimo, pjevačica se u ožujku 2022. godine susrela s krađom identiteta, a na koju je još tada upozorila pratitelje na Instagramu. Tada su postojale lažne stranice koje su se koristile njezinim imenom te pozivale ljude na ulaganje u bitcoin. Tada se obratila odvjetnici i policiji kako bi podnijela službenu prijavu, a tada je i osobno prvi put nazvala Plavića. Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti. 

- Stvarno je poseban, drugačiji, njegov pogled na život recimo dosta se ponaša prema ljudima, to nikad nisam stvarno vidjela ili vrlo rijetko. Običnim ljudima. Ljubazan je, susretljiv, poseban je. Ja sam se sad zbunila, ja ne znam o tome pričati - rekla je pjevačica za IN magazin prošli tjedan.

Josip iza sebe ima jedan propali brak u kojem je dobio kćer, a s bivšom suprugom je i dalje u dobrim odnosima. Josip je dosta visok, snažan i jak, dok je Danijela dosta sitna, zbog čega je prijateljima taj spoj u početku navodno bio dosta čudan. 

Ovaj zagrebački policajac poznat je također i kao rock pjevač i gitarist benda "Izvan Zakona" osnovanog 1991. godine, a u njemu uglazbljuje i tekstove koje piše njegova kolegica kriminalistkinja.

VIDEO Objavljena animacija sudara Gwyneth Paltrow i čovjeka koji je tuži da mu je nanijela ozbiljne ozljede na skijanju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije