Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hospitalizirana

Danijela je dobro i danas pjeva u Makedoniji

10.07.2015., Split -  Restoran Adriatic - Graso. Pjevacica Danijela Martinovic. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
13.08.2015.
u 11:42

Danijelin glasnogovornik Toni Dabinović kazao nam je da se pjevačica odmara i da se osjeća dobro te već danas putuje u Makedoniju gdje je očekuje nastup

Pjevačica Danijela Martinović zbog jake vrtoglavice prošlog je tjedna završila u bolnici, a ovo joj nije bio prvi napadaj vertiga jer joj se slična situacija prvi put dogodila prije godinu i pol. Danijelini prijatelji kažu nam da liječnici još ne znaju točan uzrok njezinim tegobama, ali pretpostavljaju da je Danijeli pozlilo zbog većih napora i niza ljetnih koncerata.

Naime, Splićanka je poznata po svom radoholičarskom duhu pa je isti dan kada je puštena iz bolnice već održala koncert u Tisnom, nakon kojeg se uputila u svoj Split gdje se o njoj brinu zaručnik Petar Grašo i njezina mama.

Danijelin glasnogovornik Toni Dabinović kazao nam je da se pjevačica odmara i da se osjeća dobro te već danas putuje u Makedoniju gdje je očekuje nastup. 

>> Danijela Martinović: Petar i ja se znamo jako posvađati, na krv i nož

Komentara 3

ZG
zgbuco
16:13 13.08.2015.

Jako puno ljudi boluje zbog istih problema, pa se ne piše o njima. Osim toga očito joj je bitnija lova od vlastitog zdravlja i života, pa neka samo nastavi tako, a vi nemojte dramatizirati bez potrebe.

ME
meme46
16:07 13.08.2015.

Rekla sam joj davno da se najede.Fino pancete i pomidora i zalije crnim vinom.Došla je u godine gdje joj nije važna linija nego energija koje nema.Biće jede jabuke i cijeli dan vježba.

RO
Rocky15
15:49 14.08.2015.

nedostatak seksa danijela to ti je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije