Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba se dovesti u red

Danijela Dvornik se javila iz teretane i otkrila koji ju problemi muče: 'Stagniram u jednoj stvari'

Foto: Instagram
1/13
06.03.2022.
u 16:40

Vježbam i fizički napredujem. Ono u čemu stagniram je kilaža u zadnje vrijeme jer nikako da ostanem dosljedna u prehrani- napisala je Danijela Dvornik te dodala kako nije nezadovoljna već 'samo' treba dovesti prehranu u red.

Udovica glazbenika Dine Dvornika, Danijela Dvornik (54) i majka jedne od naših najuspješnijih influencerice, Elle Dvornik nedavno je sa svojim pratiteljima na Instagramu  podijelila da se ponovno vratila vježbanju, a sada je otkrila koji ju problemi muče.
Danijela je objavila nekoliko Instagram storyja na kojim ja pozirala u sportskoj odjeći u teretani i otkrila kako u posljednje vrijeme stagnira s kilažom

-Vježbam i fizički napredujem. Ono u čemu stagniram je kilaža u zadnje vrijeme jer nikako da ostanem dosljedna u prehrani- napisala je Dvornik te dodala kako nije nezadovoljna već 'samo' treba dovesti prehranu u red.

-Vježbanje je sastavni dio mog života. Ne toliko zbog skidanja kilograma ili izgleda (iako je i to važno) koliko zbog samog osjećaja. Ja ustajem iz kreveta kao da imam 18 godina, ne bole me kosti, nemam problema sa fleksibilnošću, menopauzu nisam ni osjetila, neke najbolje ideje došle su mi dok sam vježbala, a i neke od najboljih odluka sam donijela negdje u hodanju ili trčanju- dodala je Danijela u hashtag #fitnesslife.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Danijela je početkom veljače objavila fotografiju na kojoj je pozirala u teretani i otkrila kako se vratila vježbanju.

-Vratila sam se u teretanu, pa sad osim tri treninga s trenerom, imam i tri treninga samostalno. Dolazi proljeće i nekako mi raste i želja. Dobar je to osjećaj – stoji u opisu.

Inače, Danijela je već prošlog ljeta  trenirala i pokazala svoje rezultate. - Tri puna mjeseca upornog vježbanja s trenerom bez kojeg ovo ne bi bilo moguće. Svaki trening je sve teži i teži, ali motivacija sve više raste - napisala je tada uz fotografiju u kojoj je pokazala kako je izgledala prije tri mjeseca i kako izgleda sada. Uz vježbanje počela je primjenjivati dijetu, to jest post u kojem 16 sati ne jede ništa i ostalih osam sati jede. Otkrila je kako joj u tome pomaže i jedna aplikacija koja vodi računa o unosu potrebne tekućine, prati njezinu prehranu i vrijeme posvećeno vježbanju.

VIDEO Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice

Ključne riječi

Komentara 1

BR
Bruce
17:41 06.03.2022.

Ne bi joj čovjek rekao da vježba, ne izgleda tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije