Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna

Danijela Dvornik: Ljubav je jedna nova ljubav koja se dogodila, a nije od jučer

Danijela Dvornik
Foto: Facebook
1/3
12.08.2015.
u 10:47

Nakon pet godina, Danijela je dala ljubavi novu šansu

Danijela Dvornik odlučila je krenuti dalje i pustiti ljubav u svoj život.

Na internetu kruži slika Danijele na kojoj se, osim zavidne linije, vidi da uživa u ljetnom odmoru, a izgleda da postoji još jedan razlog njezine sreće. Na svom Facebook profilu objavila je status u kojemu izjavljuje da je ljubav ono što ju pokreće te da bez nje ništa ne bi bilo moguće.

"Ljubav je ono što me pokreće. Jednom kad upoznaš sva lica ljubavi, kad je primiš i daruješ, kad se opiješ njenom ljepotom, ne možeš bez nje, a ona ima bezbroj oblika, lica, boja i mirisa, ona je esencija našeg života. Užasno je živjeti na ovom svijetu bez te spoznaje. Ljubav je svuda oko nas, a ponekad je ne vidimo, ne primjećujemo i zanemarujemo. Ljubav je kamen koji bojim, ljubav je moj pas koji me vjerno prati, ljubav je moje cvijeće, ljubav je moja kći, moj pokojni muž, njegove pjesme koje čujem svaki dan, ljubav je svako novo buđenje i svaki novi dan, ljubav je jedna nova ljubav koja se dogodila, a nije od jučer. Ljubav, ma koliko ofucano zvučala, za mene je religija", napisala je Danijela.

Danijela je trenutačno na Braču bez nove ljubavi, ali uskoro će par zajedno uživati u vrućim ljetnim danima.

 

Sjedim ma terasi svoje MALE kuće koja je u stvari ogromna. Ogromna jer je puna ljubavi. Svaka stvar u toj kući je...

Posted by Danijela Dvornik on Friday, July 24, 2015

>>Možete li je prepoznati? Ova fotografija postala je pravi hit odmah nakon objave

>>Ella istetovirala leđa u čast pokojnog oca Dine Dvornika

Komentara 12

MO
morska
13:12 12.08.2015.

Mislim da bi bilo dosta vise o toj zeni u novinama. Bas me briga sto je s njom, neka dila fotkice izmedju prijatelja i rodbine.

GA
Galic1111
14:06 12.08.2015.

Zasto se pise o toj osobi, ne razumjem sto je njne posao?

DU
Deleted user
13:35 12.08.2015.

Zašto....o zašto nas mučite sa ovim glupostima.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije