Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovo šokira

Ella istetovirala leđa u čast pokojnog oca Dine Dvornika

Ella Dvornik,tetovaža
Foto: Instagram-profil Ella Dvornik
17.06.2015.
u 17:06

Fotografiju s tetovažom odlučila je podijeliti s obožavateljima putem društvenih mreža gdje je i objasnila zbog čega se odlučila na ovaj potez

Golema tetovaža osvanula je na leđima Elle Dvornik, kćeri pokojnog pjevača Dine Dvornika koja živi i radi u Londonu.

Fotografiju s tetovažom odlučila je podijeliti s obožavateljima putem društvenih mreža gdje je i objasnila zbog čega se odlučila na ovaj potez.

– Oduvijek sam voljela ovaj crtež. I moj otac također. On je vjerovao da predstavlja reinkarnaciju. Teško je objasniti zašto, crtež djeluje prvotno malo morbidno, ali poanta umjetnosti je upravo u tome da vidiš ono što želiš vidjeti. On je u tome vidio nešto pozitivno dok je drugima crtež bio uznemirujući. Bila sam fascinirana njegovim načinom razmišljanja i nakon što je umro, odlučila sam to tetovirati njemu u čast – opisala je Ella na Instagramu.

Onima koji ne shvaćaju poantu, pojasnila je da se beba na crtežu upravo ''rađa'', a ne umire.

>>Ella Dvornik: Morala sam razbiti prozor od kuhinje i provaliti si u kuću

>>Danijela Dvornik o Elli i njenom dečku Charlesu: '13 godina razlike, muka mi je'

Foto: Instagram-profil Ella Dvornik

Foto: Alcatel

Komentara 9

PA
Pax
01:00 18.06.2015.

Jabuka ne pada daleko od stabla! Sta bi sad trebali se diviti necijoj gluposti?! Dino je nazalost ostavio iza sebe ostavio puno vise problema nego pozitive.

HA
harakiri
00:54 18.06.2015.

glupača

PA
Pax
01:04 18.06.2015.

Jao zivi i radi u Londonu...ma zamisli pa zasto ne kazete sto to radi?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije