Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISkren razgovor

Danijela Dvornik: Ne bih to ponovila više, ali Dino me natjerao

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/8
29.01.2022.
u 18:10

Na Instagramu je odgovara na pitanja svojih obožavatelja i otkrila je kako je živjeti na Braču i ima li novog partnera.

Danijela Dvornik odgovarala je na pitanja koja su joj pratitelji poslali i kroz nekoliko videa u kojima je snimila odgovore ispričala je kako izgleda njezin život na Braču, razmišlja li o drugom braku i koju životnu odluku je požalila.

- U Sutivanu nikad ne može biti dosadno, ako imaš društvo, hobije ne može ti biti dosadno jedino može faliti još vremena. Oduvijek sam znala da ću živjeti na Braču jer je prekrasan, obožavam se probuditi u tišini i sve ovdje obožavam. Dijete sam mora sunca i prirodno mi je da budem na moru.  - rekla je Danijela kojoj je obiteljska kuća u Sutivanu nedavno postala dom jer je odlučila prodati stan u Zagrebu i doselila se na otok. Obožavatelje je zanimalo i kako se osjeća kada danas čuje glazbu svog supruga Dine Dvornika.

Foto: Instagram

- Dinova glazba je sastavni dio mog života nekada me vrati u neka sjećanja generalno to  proživljavam jako pozitivno. Nemam više loših misli i na život gledam pozitivno. Dino se potrudio da ostane ne zaboravljen, sada je lakše ali prvih pet godina je bilo teško.

- Danijelini su odgovori na pitanje o tome što osjeća kada čuje glazbu pokojnog supruga te je odgovorila na pitanje nedostaje li joj Dino. Na pitanje razmišlja li o ponovnoj udaji rekla je kako se definitivno ne bi opet udavala i da je to njezino mišljenje sada jer ne  misli da su prsten i ceremonija vjenčanja bitni da nekome dokažem ljubav. Rekla je i kako trenutno nema ljubavnog partnera što ne znači da ga neće imati jer takve stvari se, kaže Danijela, trebaju dogoditi nema tu forsanja.  Otkrila je i svojim pratiteljima postoji li neka odluka koju je u prošlosti donijela a sada je sigurno ne bi ponovila. - Ne bih više nikada snimala Dvornikove ne znam uopće što mi bi, Dino me natjerao. - rekla je kroz smijeh.

 

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar crazy_bat
crazy_bat
19:02 29.01.2022.

Ova u životu dana nije radila, živi od slave pokojnog muža. I vi nju stavljate u medije, zbljuv.....

AD
adminka
19:14 29.01.2022.

..nadajmo se da je dobro platila VL za objavu, to je kao neki oglas za prodaju, što li?

MP
marijan.pinkeva
19:10 29.01.2022.

Quo vadis VL?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije