Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila detalje

Tatjana Jurić otkrila što je radila jutros, mnogi su se jednom suočili s ovim: 'Ako se ne javim, zovite hitnu!'

Zagreb: Voditeljica Tatjana Jurić
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/12
29.01.2022.
u 15:53

Naime, njena perilica rublja prestala je raditi, a voditeljica ju je odlučila popraviti sama. Što se događalo podijelila je u svojim Instagram  Storyjima.

Radijska i odnedavno ponovno televizijska voditeljica Tatjana Jurić (39) jutros se našla u nezgodnoj situaciji. Naime, njena perilica rublja prestala je raditi, a voditeljica ju je odlučila popraviti sama. 

Foto: Instagram

Što se događalo podijelila je u svojim Instagram Storyjima. 

Tatjana je pokazala kako vadi filter iz perilice u kojoj je zapela vrećica za pseći izmet.

Foto: Instagram

Nakon toga je otkrila da stroj još uvijek pokazuje grešku iako je očistila filter. 

Foto: Instagram

U pomoć je pokušala pozvati i muške članove obitelji, no samo nekoliko trenutaka kasnije pokazala je da perilica ipak radi. 

Foto: Instagram

''Ma nema me država! Hvala na pažnji. '' napisala je slavodobitno Jurić nakon što se rublje počelo veselo vrtjeti u perilici. 

Foto: Instagram

Tatjana je u studenom na Instagramu je objavila kako se zarazila koronavirusom nakon što je primila dvije doze cjepiva te je opisala kako provodi vrijeme u samoizolaciji u društvu svog psa.

- Samoizolacija. Osmi dan. Pozitivna. Oduvijek sam znala da me ta riječ najbolje opisuje. Na narodnom su mi su, kažu, vijenac već pripremili, iako božićni, a moji su me zvali da me pitaju jesam li imovinu prepisala na njih. E, neće ići. Doduše, ima u koroni ta jedna noć kad pod temperaturom ležiš u krevetu, Jackica ti hrče na guzici, a tebe noge toliko trgaju da si misliš - pa dobro, neću valjda baš noćas, tako sama sa sobom, otegnut’ od kakvog ugruška koji mi neće dati ni da reagiram pokušavajući svojima poslati poruku: zovite hitnu.

A ja sam cijepljena dvaput i prilično staložena, potvrdit’ će oni koji me znaju. Pa eto, od ovih skoro 5 tisuća oboljelih ovih dana, i ja sam jedna - napisala je Tatjana i objasnila kako se zarazila.

- Koronu su mi iz škole donijele nećakinje i iako žive izvan HR, sve to ide u prilog sljedećem - ako je mene relativno ozbiljno sastavilo, a prethodno sam cijepljena, ne želim znati kako bi bilo da je drukčije. Kad dođete u doticaj s virusom, a doći ćete jer to je “epidemija” po svojoj definiciji, lakše ćete je prebroditi ako u sebi već imate neka antitijela. A ta antitijela, osigurava vam cjepivo. Samo to. Ne trebaš biti stručnjak pa da to shvatiš. Nas dvije i ovaj tjedan odmaramo; odoh čitat’ o uzgoju avokada u Dalmaciji… Čovjek, naime, puno dozna kad ima viška vremena i pristup internetu. Tako sam i ja neki dan pogledala sjajan dokumentarac o industriji avokada i meksičkim kartelima, pa zaključila da bi trebalo na ćaćinoj zemlji u Dalmaciji posadit’ avokado. Kartela nema, klima je pogodna. U dokonosti, svakakvi ti pametni zaključci padaju na pamet. Hoće li to biti uzgoj avokada u Dalmaciji ili izbjegavanje cijepljena tijekom svjetski proglašene epidemije, nekima je, čini se, sve-to-isto. Nakon ovog iskustva, u dvije sam stvari uvjerena. Dobro je biti cijepljen. Za svaki slučaj. I dobro se držati podalje meksičkih kartela. Za svaki slučaj. A vi kako hoćete. Javim kad avokado rodi! - napisala je Tatjana. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Zavratnica
Zavratnica
16:07 29.01.2022.

Prema naslovu sam pomislio da će biti objavljen detaljni izvještaj sa jutrošnjeg vršenja velike nužde, ali ni ovo nije toliko daleko. Hoćemo li sutra u ovoj uništenoj i pokradenoj državi saznati nešto novo o Jeleni Veljači i Maji Šuput?

NN
nista_ne_znam
17:33 29.01.2022.

U jednom članku i veš mašina i govanca i obitelj i corona....majstorija. Šteta doduše što nitko nije smogao hrabrosti da se potpiše.

AF
AfganistanskiHrvat
17:26 29.01.2022.

Što muške članove Jurić zoveš? Gdje je Zubak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije