Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SUKOB

Danijela Dvornik napala Torjanca: 'Da si bio odličan glumac, ne bi se uhljebio'

Foto: PIXSELL/Instagram
1/8
02.09.2020.
u 07:00

– Jasno je da je svima koji imalo znaju i prate što i kako radim i u kazalištu i u Skupštini bizarno i smiješno sve ovdje izrečeno, no baš zato objavljujem kao prilog u razotkrivanju laži kojima se služe, magle i razine komunikacije koju nude ''influenceri'' – napisao je Torjanac

Marko Torjanac, glumac i ravnatelj kazališta Planet Art te zastupnik u Gradskoj skupštini Zagreba, objavio je na Facebooku kako se na toj društvenoj mreži sukobio s Danijelom Dvornik

"Komentirao danas ispod teksta jednog fb prijatelja vrlo argumentirano zašto mislim da su influenceri besmisleni tj. zato što će reklamirati sve za što im se plati bez obzira na kvalitetu; dakle preporuke nisu uopće pouzdane, već jedino njima oportune, a nisu ni stručni ni u čemu.  Na to mi je influencerica i mama influencerice uputila sljedeće riječi koje najbolje oslikavaju razinu (polu)svijeta influencera. Dotična se tako olako služi lažima. Zbog mojeg u postu detaljno argumentiranog mišljenja koje joj se ne sviđa proziva me uhljebom, političkim oportunistom i umjetnikom koji ne može preživjeti bez politike", napisao je Torjanac, a onda i objavio što mu je napisala Danijela Dvornik.

Foto: Daniel Pavlić

"Evo ti si valjda bio glumac a sad si se uhljebio i pljucaš po ljudima koji rade svoj amaterski posao. Da si bio odličan glumac ne bi bio tu di jesi, u skupštini grada, na sigurnoj uhljebskoj plaći. Oprosti, ali ja to tako vidim. Moja se kćer nije uhljebila, nego svoje račune plaća sama, ima svoj d.o.o.  i plaća nekoliko ljudi koji rade za nju u tom 'amaterskom poslu' kako kažeš. Plaća sve poreze od kojih ti, Matanić i Sever imate koristi. Napali ste curu jer je tražila kompenzaciju za reklamu! Vauuu! Kao da je tražila kuću s bazenom. I to je najveći problem ove države trenutn! Blago nam se", napisala je Dvornik.

1/10

Torjanac je dodao kako niti jednom nije spomenuo niti Danijelu niti Ellu Dvornik.

"Jasno je da je svima koji imalo znaju i prate što i kako radim i u kazalištu i u Skupštini bizarno i smiješno sve ovdje izrečeno, no bas zato objavljujem kao prilog u razotkrivanju laži kojima se služe, magle i razine komunikacije koju nude ‘influenceri’. Moram još samo napomenuti da niti dotičnu, niti njezinu kćer kao niti ikog drugog osobno nisam spomenuo ni imenom ni aluzijom. Komentirao sam tek fenomen. Kad ono... sruči se na mene bijes i oganj...", zaključio je Torjanac. 

 

Ključne riječi

Komentara 19

GR
gravitacija
08:29 02.09.2020.

Ali ta izjava dobije na težini kada je napiše tako obrazovana osoba s tolikim radnim iskustvom iza sebe.

Avatar MosMiGa
MosMiGa
08:35 02.09.2020.

Javila se velika radnica i jedna vrlo bitna osoba za RH.......................

MI
mica1111
08:21 02.09.2020.

Eto sad je isplivala i Danijelina nepismenost...ajme majko moja,ajd Danijela nauči barem to č i ć...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije