Naslovnica Showbiz

Danijela Dvornik ljuta zbog bećarca: 'Neka tako pjeva svojoj materi'

I dok su tamburaši stali u obranu Branimira Čolakovića, javnu podršku policajki uputila je Danijela Dvornik.
01. prosinca 2018. u 17:16 255 komentara 32566 prikaza
Danijela Dvornik
Foto: Instagram

Ne stišava se polemika oko spornog 'bećarca' zbog kojeg je Slavonac Branimir Čolaković kažnjen s 2000 kuna. Stihovi koje je uputio policajki razbjesnili su Danijelu Dvornik koja se o svemu oglasila na svom Facebook profilu. 

Danijela Dvornik Odmor na Braču Danijela Dvornik je 'najlipša baka na svitu', a fotografijom u bikiniju tu titulu je i opravdala

Zamišljam sebe kao policajku na nekoj seoskoj zabavi i onda bećar zapjeva 'Mala moja u plavoj bluzi, dođi bliže pa mi se na****' ,pa onda zamišljam okolinu kako se s podsmijehom smije i uživa što me bećar ponizio, ne samo kao ženu, nego kao policajku na svojoj radnoj dužnosti. U zemlji gdje nas žene svakodnevno ponižavaju svakojakim epitetima, ovo bi trebala biti zajebancija?!

Danijela Dvornik pravilna deklinacija Danijela Dvornik objavila sliku na Instagramu koja je nenadano izazvala raspravu

Totalno suosjećam s policajkom, a isto tako zanima bi li bećar zapjevao tako nekoj ženi u pratnji muškaraca? O vrijeđanju dotične policajke po portalima neću niti komentirati jer znamo kako to kod nas ide. I zato je ova bećarska pjesma prihvatljiva, a ona stavljena na stup srama jer se usudila biti povrijeđena", napisala je Danijela.  U komentarima je odmah nastala rasprava u kojoj je Danijela još jednom izrekla svoj stav. 

"Drago mi je da većina vas ovdje opravdava ovaj postupak raznim izgovorima, tradicijom, zaštitom UNESCO-a, humorom... Super za vas! Umjesto da se bećar fino ispričao policajki on i dalje drži da je to samo pjesma. Meni je to kao ženi koju ne poznaje, kao što ne poznaje ni nju, uvredljivo i točka!

TUŽNA OBLJETNICA Danijela Dvornik: Bol za Dinom ublažila je unučica

Korištenje neke tradicije da bi se nekom izrugivalo na ovako priprost način, ispred drugih ljudi, ženi koja je tu bila poslom nije umjesno. Da meni netko se na taj način obrati, bila bih isto povrijeđena i ne bi me te fešte više vidjele. Neka tako pjeva svojoj materi", zaključila je Dvornik.

Pogledajte i gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih. 

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
 • Avatar Gepard55
  Gepard55:

  Pometi prvo smeće kod sebe.... Javila se moralna vertikala, i komentira hmmmm...

 • airbender:

  da ti je neki bogatas tako opjevao, samo bi se smjeskala i treptala okicama

 • General_U:

  Dino ti posvetio pismu zašto praviš slona od mene...