Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idealan dan

Danijela Dvornik: Kad hodaš po kući u najstarijoj haljini i bez grudnjaka i kad ogledalo ignoriraš svjesno

Danijela Dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/6
19.07.2021.
u 14:52

Danijela je svojim obožavateljima opisala kako izgleda njezina idealna nedjelja u najdražoj joj ljetnoj oazi na Braču.

Danijela Dvornik uživa u svojoj ljetnoj oazi na otoku Braču, a dok je na odmoru dogodi se da zaboravi koji je dan u tjednu, pa je tako tek zvona obližnje crkve podsjete da je nedjelja i kraj tjedna. Kako provodi svoje nedjelje kad je na Braču Danijela je opisala u objavi na Instagramu.

- Danas je nedjelja iako ponekad vrlo elegantno zaboravim koji je dan u tjednu ali nekad kad zazvone nedjeljna zvona obližnje crkve i cvrčci konačno utihnu ili ih jednostavno ne čujemo od snažnih zvona, shvatimo da je nedjelja. Dan za uživanje druženje ili jednostavno, za samovanje u mom slučaju. Nije neki dan za kupanje pa guštam, onako opušteno, po kući. Ne moram vam posebno objašnjavati koliko je važno imati trenutke posvećene ekskluzivno sebi. Kad hodaš po kući u najstarijoj haljini, onoj jednoj jedinoj u kojoj se osjećaš "svoja", bez grudnjaka( ovo je važan detalj za nas žene) i svega onog što te stišće i pritišće, kad ogledalo ignoriraš svjesno i namjerno jer nisi reprezentativna za široke mase..Ma nisi ni za sebe ! Ali baš te briga, jer doma si ...kraljica si svoga prostora i života, i tu si možeš priuštiti biti baš onakva kako ti dođe ( mojoj Obami to ništa ne smeta ). - napisala je Danijela i poželjela je svima da imaju nedjelju poput njene i da uživaju.

- Zato sam sebi napravila dijetalni ručak, tikvice koje su poslužile kao špageti i šalša od poma. Pravi lagani ljetni ručak + čaša vina tek toliko da naznači posebnost nedjeljnog ručka. Ne znam još hoću li se ispružiti na krevetu uz knjigu ili pogledati neki film dok mi oči same ne zarone u popodnevni "pižolot". Želim vam ovakvu nedjelju - napisala je.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
16:36 19.07.2021.

"Kad hodaš po kući ... bez grudnjaka ".... mmmm erotika pršti ....

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
15:30 19.07.2021.

Na takav dan, posljednje što ti pada na pamet je pisati na društvenim mrežama kako si se posvetila sebi. Zar ne vidiš ironiju objave....

BI
billynik
15:06 19.07.2021.

Koga ti još zanimaš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije