Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Daniela Trbović: Vjerujem da ćemo pridonijeti ženskoj kvoti i boljoj zastupljenosti ženskih tema i dilema

Od 28. ožujka Daniela će voditi emisiju "Žene, povjerljivo", a gošće u prvoj emisiji su joj Ecija Ojdanić, Ksenija Erker i Mada
13. ožujka 2017. u 13:18 3 komentara 569 prikaza
Daniela Trbović
Foto: Krasnodar Peršun
Pogledajte galeriju 1/5

 Na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) od 28. ožujka emitirat će se nova pedesetominutna emisija pod naslovom Žene, povjerljivo! Autorski tim ističe kako će biti posvećena „ženama koje stvaraju žene za žene“, a emitirat će se svakoga utorka na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2)  s početkom u 20.00 sati 

„Odlučile smo raditi emisiju kakvu bismo i mi rado gledale. Mi smo, autorice emisije, žene različitih dobnih skupina, udane, neudane, s djecom, bez djece, neke vole prirodu, druge su pak partijanerice, jedne još ne znaju što su bore, druge već ulaze u menopauzu. Šareno društvo kao što je i naša publika. U studio ćemo također nastojati dovesti gošće koje se razlikuju po godinama, ali i životnim stilovima i pogledima. Na pitanja koja si postavljamo, na dvojbe koje imamo ne nudimo rješenja i zaključke jer njih ni nema u stvarnome životu. Naša je emisija poput druženja prijateljica na kavi – to je povjerljiv razgovor, nježna potpora koju si međusobno pružamo, sve ispunjeno smijehom na vlastiti račun“, otkrivaju urednice emisije Maja Tokić i Nataša Kraljević Kolbas

„Nekako s proljeća evo i nas žena na Drugome programu Hrvatske televizije, na kojemu često prevladavaju muški, sportski sadržaji. Vjerujem da ćemo pridonijeti ženskoj kvoti i boljoj zastupljenosti ženskih tema i dilema. Raduje me što će se naša moćna, ženska gomilica družiti s dragim nam gledateljicama i, naravno, gledateljima koji su nam posebno dragocjeni. Nadahnuća ne nedostaje jer je ženska svakodnevica iznimno uzbudljiva i poticajna. Vjerujem da bi svaka od nas, mislim na žene, bila zadovoljna da je mrvicu manje intenzivna i da nam katkad bude i dosadno. Nadam se da dosada neće imati nikakve veze s emisijom Žene, povjerljivo!”, ističe voditeljica Daniela Trbović.

30.03.2016., Zagreb - Danijela Trbovic, televizijska voditeljica. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL Daniela Trbović: 'Moj je svakodnevni život dosadan: zaposlena 
sam majka i ne razmišljam o novom braku' Daniela Trbović POJAČANJE Daniela Trbović vodit će 'Dobro jutro, Hrvatska'

Rubrika Žena s terena novinarke Martine Validžić predstavljat će što se sve može učiniti da svakodnevna utrka žene sa svim obvezama prestane biti naporna i postane jednostavnija. U rubrici Da mogu novinarke Barbare Majstorović Ivezić žene različitoga godišta, zanimanja i društvenoga položaja zamišljat će što bi one učinile da mogu, a u rubrici Žena zmaj novinarka i urednica emisije Nataša Kraljević Kolbas ispitivat će tzv. obične žene i s njima provoditi dan. Istraživat će kako je moguće da su istodobno posvećene obitelji, ali i poslu te kako se nose sa svim izazovima što im svakodnevica donosi, koje su tajne njihova uspjeha, što za njih znači mit o savršenoj ženi i smiju li katkad podbaciti.  

U rubrici Iz muškoga kuta novinarka i urednica emisije Maja Tokić istraživat će što o određenoj temi misle i kako na nju reagiraju muškarci. Ispitivat će jesu li razlike između muškaraca i žena lako mjerljive, izražavaju li muškarci i žene jednako emocije, što muškarci žele, a što žene misle da oni žele, kako rješavaju sukobe, a kako slušaju jedni druge.

U prvoj emisiji Žene, povjerljivo! gostovat će glumica Ecija Ojdanić, pjevačica u mirovini Ksenija Erker te mlada liječnica i studentica četvrte godine Akademije dramske umjetnosti Mada Peršić.

„Govorit će o svojemu slobodnome vremenu koje, čini se, bježi kao preplašeni zec, a žene postaju sve umornije od toga što ga nastoje uloviti“, najavljuju urednice emisije. 

>>Daniela Trbović dobila novi talk show na HRT-u

>>Anamariji Asanović tata dizajnira i šije odjeću, a Davor Jurkotić je gay

mutni poslovi državne tajnice
USKOK godinu dana prisluškivao kako Rimac tvrtkama sređuje dozvole i poticaje
Renault Zoe
U POTRAZI
Od Samobora do Ivanić Grada: Kako smo tražili najbolje jagode?
 • Avatar MilanZoranovic
  MilanZoranovic:

  Nadam se da će se popravit ženska kvota i u građevini, kopanju kanala i gradskoj čistoći..

 • Avatar kravata
  kravata:

  Bit ce dobro samo ako priroda izjenaci zene i muskarce a to je nemoguce, svako prebrojavnje i izjednjacavanje zena i muskaraca je igra brojki i kontra prirodnoj zadaci zene i muskarca.

 • zadar1:

  a kad se mogla udati za frlljica sve je jasno....