Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJGORI TRAČEVI O POZNATIMA

Anamariji Asanović tata dizajnira i šije odjeću, a Davor Jurkotić je gay

Anamarija Asanović
Foto: Pixsell
1/5
17.01.2017.
u 13:27

Poznate osobe često su na meti tračeva, a Anamarija Asanović, Snježana Mehun, Danijela Trbović, Marija Borić i Davor Jurkotić otkrivaju nam koju su najgoru neistinu čuli o svom privatnom životu

Tijekom karijere poznati se susreću sa svakakvim tračevima koji se najčešće odnose na njihov privatni život, a s nama su podijelili koje su to najgore neistine čuli o sebi.

Tako se riječki komičar Davor Jurkotić dobro nasmijao i odgovorio nam: – Pa ja sam vam homoseksualac, a žena i djeca samo su mi krinka. Eto, taj je glas već nekoliko puta došao do mene.

Lijepo upakirane priče

Na meti tračeva redovito je i poduzetnica Snježana Mehun, koja je najbizarniji trač o sebi čula na početku veze s prvim suprugom Zoranom, Dininim tatom.

– Dok smo još bili najzaljubljeniji par, negdje sam pročitala da mi je on brat i oko toga je bila “upakirana” cijela priča. Da ljetujem kod njega u Trogiru i da je on iznajmljivač jet-ski vodenih skutera. Istina je da smo ondje ljetovali i vozili se skuterom... Ljudi su nevjerojatni – zaključila je poduzetnica.

Puno bolje nije prošla ni splitska dizajnerica Anamarija Asanović, kći slavnog bivšeg nogometaša i sadašnjeg trenera Aljoše Asanovića.

– Godinama me prati glas da nisam završila ni srednju školu ni fakultet te da iza svega stoji moj poznati tata. On i dizajnira odjeću umjesto mene, čak i šije. Eto, to se pisalo i govorilo i još se govori. Više se na to ne obazirem, a i rijetko o sebi čitam u medijima – rekla je dizajnerica.

Voditeljica britka jezika, Daniela Trbović, kaže da i nije neki materijal za tračanje, ali ipak se jedna “crtica” o njoj neistinito širi u kuloarima.

– Moja sestra, koja mi je ujedno i najbolja prijateljica, nekoliko mi je puta znala reći da je opet morala braniti moj nos. Čula je, naime, da sam operirala nos. Samo se pitam je li moj nos baš tako savršen – uz smijeh pita se Daniela.

Na ovu temu dobro se nasmijala i glumica Marija Borić.

– Sredinom prošle godine nazvala me jedna novinarka i rekla: “Čuli smo da se udajete i da ste se zaručili u Japanu.” Niti sam bila u Japanu, niti sam se zaručila – rekla je glumica.

Još je zabavnije na stranoj javnoj sceni. Tako je među najčešće prepričavanim tračevima onaj da princ Harry uopće nije nalik na svog oca Charlesa jer je zapravo sin kapetana kraljevske konjice Jamesa Hewitta, koji je navodno bio u vezi s njegovom majkom, princezom Dianom. No Harry je rođen 1984., a Hewitt tvrdi da je njegova veza s princezom Dianom počela 1986. godine.

Kad se 2006. rodila Suri Cruise, šuškalo se da ona nije biološka kći Toma Cruisea, nego Chrisa Kleina, bivšeg dečka Katie Holmes.

Budući da je Katie upoznala Toma samo mjesec dana nakon prekida s Chrisom, šuška se da je već tada bila trudna.

Kružile su i glasine da je Tom impotentan jer nije imao biološku djecu s bivšom suprugom Nicole Kidman.

I proslavljena stražnjica Jennifer Lopez rado se trača.

Nakon što je osigurala svoj najjači adut na 300 milijuna dolara, a cijelo tijelo na milijardu dolara, pisalo se da je latino diva operirala stražnjicu. – Bilo mi je jako smiješno kada sam to čula – na sve je odgovorila Jennifer uz osmijeh.

Komentara 7

ZG
zgubidan88
14:35 17.01.2017.

ovo je jedan od kvalitetnijih naslova

LI
lietuva
14:59 17.01.2017.

Morali biste više pozornosti posvetiti terminima. Tom Cruise je eventualno neplodan, a ne impotentan, što je sasvim druga stvar.

KU
kupatilo
14:42 17.01.2017.

Jurkoticu nije trač sto ubudas svugdje mač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije