Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sam sebi najstroži kritičar

Daniel Delale: Svaki 'blam' možete okrenuti u svoju korist

Daniel Delale
Grgur Zucko/PIXSELL
08.10.2017.
u 09:09

Nakon kratkog radijskog iskustva na Radiju 101, voditelj i urednik odnedavno je svaki radni dan od 14 do 19 sati na radiju Laganini FM

Nakon kratkog radijskog iskustva na Radiju 101, voditelj i urednik Daniel Delale odnedavno je svaki radni dan od 14 do 19 sati na radiju Laganini FM. Delale se u eteru bavi svakodnevnim društvenim temama te kaže da je njegova šihta pravi mali maraton svakodnevnog dokazivanja.

- Bilo je već i “blamova”, no sve to ide u rok službe. Svaki “blam” možete okrenuti u svoju korist. Našalite se i idete dalje.

U budućnosti Delale planira imati i goste u emisiji, no trenutačno je, priznaje, koncentriran na to da realizacija bude što bolja.

- Posao je vrlo zahtjevan i nakon emisije spreman sam za krevet.

Trudim se biti opušten, a kako sam sebi samome najveći kritičar, daleko je to još od dobroga. Svaki dan sam sve zadovoljniji sobom, no moram još steći rutinu.

Pitali smo ga zašto je ljubav s Radijem 101 tako kratko trajala?

- Zaljubljive sam prirode pa sam se zaljubio i prekinuo bivšu vezu. Civilizirano smo se rastali, kao ljudi, a to je najbitnije. Ova godina mi je bila puna učenja, naučio sam web sustav, pa radijski. Cilj mi je da slušateljima bude ugodno i da ih ne gnjavim previše. Na radiju ljudi vole slušati glazbu, no jako se ponosim i sadržajima koje obrađujemo.

A što se tiče profesionalnih želja, Delale je rekao:

- Nadam se da dolaze mirnija vremena što se poslova tiče. Vidim budućnost ovdje gdje jesam. Volio bih se razvijati dalje u radijskom biznisu, a ako se pojavi neka televizijska ponuda, s radošću ću je prihvatiti i kombinirati TV i radio.     

Komentara 1

GV
golub Vaso
13:18 08.10.2017.

na r101 ne spada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije