Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čemu to?

Daniel Craig nije zadovoljan svojom glumačkom karijerom

daniel
Pixsell
05.12.2011.
u 11:11

Osim što nije zadovoljan karijerom, nije ni siguran u sebe. Kaže da se i dan-danas pita kako je dobio ulogu legendarnog tajnog agenta Jamesa Bonda.

Iako bi se mnogi iste sekunde mijenjali za njegovu karijeru, britanski glumac Daniel Craig kaže da nije zadovoljan postignutim. Uloga Jamesa Bonda koja mu je donijela planetarnu slavu Danielu očito nije dovoljna.

– Ja uistinu nisam zadovoljan svojom karijerom. Stalno želim unaprijediti neke stvari i vidjeti što ranije nije valjalo, ali mi to jednostavno ne polazi za rukom – izjavio je 43-godišnji glumac.

Osim što nije zadovoljan karijerom, nije ni siguran u sebe. Kaže da se i dan-danas pita kako je dobio ulogu legendarnog tajnog agenta Jamesa Bonda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije