Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazovna haljina

Da se dijelio Oscar za najbolji dekolte, Heidi bi ga sigurno dobila!

Heidi Klum (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
25.02.2013.
u 09:46

Supermodel Heidi Klum bila je prisutna je na 21. po redu Elton John AIDS Foundation Oscar Partyju.

Supermodel Heidi Klum prisustvovala je 21. po redu Elton John AIDS Foundation Oscar Partyju u zapadnom Hollywoodu, a strani mediji raspisali su se o njezinom izazovnom dekolteu koji je plijenio pažnju. Naveli su da bi Heidi, da se dijelila nagrada za najbolji dekolte, sigurno bila pobjednica.

Uz Heidi koja je odjenula izazovnu zlatnu haljinu, na tradicionalnoj zabavi Eltona Johna sudjelovali su i Miley Cyrus, Sean Penn, Kourtney and Kim Kardashian, Katy Perry, Chris Brown, Lea Michele, Nicki Minaj, Christina Hendricks...  

>> One su ukrale svu pažnju! Zavirite na glamurozni crveni tepih

 >> Jennifer Lawrence išla po Oscara pa pala pred pozornicom

Ključne riječi

Komentara 2

IM
Immanuell
11:49 25.02.2013.

Je, je, mršavo, premršavo..... Dekolte u smislu komada kreirane odjeće je O.K., ono što otkriva i nije baš O.K., a, huuu naopako, i visi malo previše.....

OB
-obrisani-
23:29 25.02.2013.

zakaj nije prije ove haljine otišla na operaciju dvije ko što rade sve normalne manekenke? užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije