Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oscar 2013.

One su ukrale svu pažnju! Zavirite na glamurozni crveni tepih

aniston,charlize
Foto: Reuters/PIXSELL
1/28
25.02.2013.
u 07:48

Jennifer Lawrence, pobjednica u kategoriji najbolje glavne ženske uloge, odjenula je Diorovu kreaciju te je zbog svoje duge haljine zamalo pala dolazeći na pozornicu

Pogledajte tko je najviše blistao na crvenom tepihu na 85. dodjeli Oscara u Los Angelesu. Kao zvijezde s najviše stila strani mediji spominju Anne Hathaway u Pradinoj haljini, Jessicu Chastain u Armanijevoj i Jennifer Lawrence koja je odjenula Diorovu kreaciju te koja je zbog svoje duge haljine zamalo pala dolazeći na pozornicu.

Blistala je i Charlize Theron u bijeloj Diorovoj haljini, a istaknule su se i Stacy Keibler, Naomi Watts i Reese Witherspoon. 

>> Obama proglasila Argo najboljim filmom. Doznajte ostale oskarovce!

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar bat 555
bat 555
09:49 25.02.2013.

Sve su tak lijepe da ne kužim kaj im treba te plahte vući za sobom. Odmah se sjetim slike pauna i njegove odvažnosti kad otvori perje.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:02 25.02.2013.

Ma ta Anne Hathaway je jedna od onih žena koje su miljenice drugih žena i muškaraca homoseksualne preferencije. Joj, kako je slatka, bla bla Za heteroseksualne muškarce je ona u donjem dijelu ljestvice. Najbolje se vidi koja je žena seksisi po tome što je druge žene odmah počnu pljuvat. Kad to čuješ, onda znaš da je komad jer im je opasna, konkurencija, bar podsvjesno. Hathaway je potpuno bezopasna.

SD
Sonja Daisy
13:29 25.02.2013.

ovogodišnji zadatak glumica bio je obrisat prašinu u dvorani?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije