Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjeran mišurac

"Da bi u mojoj emisiji bio normalan, moraš biti nenormalan!"

vjeran mišurac (1)
Foto: HTV
1/6
23.09.2011.
u 20:00

– U prvoj epizodi gostuje M. Petreković, a odvažili smo se poći u centar Zagreba. Ondje smo se susreli s instruktorima koji su nam dali opruge za skakanje s kojima se može trčati brzinom 40 km/h i pri trku letjeti tri metra u daljinu.

Da bi u Splitu bija normalan, moraš biti nenormalan”, tvrdi HTV-ov novinar Vjeran Mišurac (39). Kao rođeni Splićanin shvatio je to već zarana i cijeli se život svojski trudi da takav zaista i jest. A isto pravilo sada je prenio i na svoju novu emisiju “Traumatologija”, koja se sljedećeg četvrtka počinje prikazivati na Drugom programu HTV-a. Riječ je o ekstremnom talk showu u kojem svaki gost s Vjeranom mora svladati neki adrenalinski sport.

– Moji gosti bit će osobe o kojima čitate u magazinima o poznatima, ali neću ih pitati kada su zadnji put bili na pedikuri ili se prvi put poljubili sa svojim kućnim ljubimcem. Emisija je terenska i epizoda traje 25 minuta tijekom kojih ćemo otkriti čari i zamke svakog pojedinog sporta – kaže Vjeran i nastavlja:

– U prvoj epizodi gostuje Mario Petreković, a odvažili smo se poći u surovi centar Zagreba. Ondje smo se susreli sa strogim, ali pravednim instruktorima koji su nam dali opruge za skakanje s kojima se može trčati brzinom 40 km/h i pri trku letjeti tri metra u daljinu.

Nastojeći da iz emisije ponesu samo lijepe uspomene, ne i ožiljke, priliku da se “dobro razbiju” Vjeran će dati i muškim i ženskim gostima. A verat će se po konopcima, voziti snowboard, kajak niz brzace, kotrljati se u plastičnoj kugli, skakati bungee...

Samo ime emisije šalje jasnu poruku gdje se može završiti ako se ekstremnim sportovima bavi bez kontrole i znanja. A da se to ne bi dogodilo, tu je i edukativni dio emisije, u kojem će doktor Mišurac poučavati gdje, kako i u kojim uvjetima što sigurnije probati adrenalinski šok.

Donedavno je Mišurcu najekstremniji sport bio picigin. No, otkako je prije osam godina otkrio snowboard – što se poklopilo s krizom srednjih godina koja ga drma – apetiti su mu, kaže, porasli te se malo probahatio pa nema sporta koji nije probao. No, najdraže mu je u slobodno vrijeme biciklom se bacati niz Sljeme. Lomio je rebra, iščašio ključnu kost, imao vijke u tijelu i pravi je detektor za promjenu vremena jer ciklon osjeti u ramenu. Na to odmahuje rukom i kaže: – Sve to muškarca u najboljim godinama veseli!

A dok veseli i njegovu suprugu Marijanu, s kojom je osam godina u braku, u obitelji Mišurac sve je u najboljem redu.

– Ako me netko u svemu podržava onda je to moja Marijana. I ona vozi snowboard, pa čak na njemu voli i malo skočiti, ali bicikl joj se manje sviđa. No, otkako smo roditelji jednoipolgodišnjeg Ognjena, našeg Ogija, moramo oboje na sebe malo više pripaziti – kaže Vjeran koji će uz novi projekt i u emisiji “Globalno sijelo”, u kojoj ga gledamo već šest godina, i dalje raditi kao ozbiljno-neozbiljni reporter.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije