Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna mama

D. Fišter: Uživam s kćeri i želim imati još četvero djece

dora fišter
Foto: boris šćitar/PIXSELL
1/2
08.01.2010.
u 09:39

Ususret početku emitiranja četvrte sezone serijala "Odmori se, zaslužio si", 31-godišnja zagrebačka glumica Dora Fišter opušta se u obiteljskoj idili.

Kao i brojna domaća publika, i glumica Dora Fišter Toš s nestrpljenjem iščekuje 17. siječnja kada se na male ekrane vraća obitelj Kosmički i jedna od najpopularnijih domaćih serija “Odmori se, zaslužio si”, čiju ćemo četvrtu sezonu, kao i dosad, pratiti na HTV-u. Iako joj je snimanje ove sezone bilo najbolje dosad, 31-godišnja zagrebačka glumica nije skrivala veselje kada je, nakon dva i pol mjeseca rada, pala zadnja klapa jer je to značilo da će se opet moći u potpunosti posvetiti svojim najmilijima – 17-mjesečnoj kćerkici Evi i suprugu Tadeju.

– Uživala sam snimajući seriju, no najsretnija sam kad sam kod kuće jer sam pravi obiteljski tip – kaže Dora te dodaje kako joj je to i jedino što ima zajedničko s Bibom Kosmički, likom koji tumači u humorističnoj seriji čije je snimanje završilo tik pred blagdane, tako da je i Božić i Novu godinu provela u krugu obitelji.

– Božić smo dočekali s obitelji u Zagrebu, a Novu godinu s obitelji u Sloveniji – govori Dora koja je tri i pol godine u braku s pet godina starijim slovenskim glumcem Tadejem Tošom. Glumica se sredinom listopada zbog posla s kćerkom vratila u Zagreb, dok je njezin suprug ostao u njihovu domu, na slikovitom imanju u selu Kicar kraj Ptuja. Trenutačno su svi troje u Hrvatskoj, a Dora ističe kako se nimalo ne žuri s povratkom na posao jer želi što više vremena provoditi sa svojom djevojčicom za koju kaže da je dijete kakvo se samo može poželjeti. Stoga i ne čudi da nimalo ne dvoji oko toga želi li u skoroj budućnosti još djece – priželjkuje, kaže, petero.

Dok je mama glumila, za malu Evu brinula se dadilja, a kada je stigao, svoju djevojčicu čuvao je i tata Tadej. Eva još nije dovoljno velika da ju njezina majka u ulozi smotane Bibe može nasmijati, no kad poraste moći će to nadoknaditi gledajući snimke. A da i od četvrte sezone serije “Odmori se, zaslužio si” možemo puno očekivati, potvrdila je i Dora koja tumači jednu od glavnih uloga, kazavši kako je pred nama scenaristički najbolje napisana sezona te da su svi zajedno “dosegnuli nebo”. U nadolazećoj sezoni iskristalizirale su se, ističe glumica, i razlike između nje i njezina lika.
– Za razliku od mene, Biba stalno traži neke promjene, bilo da je riječ o promjeni fakulteta ili o novom dečku. Potpuno smo drugačije – ne bih čak nosila ni njezinu frizuru.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije