Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Čuju li se svadbena zvona? Valter u šoku: 'Mislim da će me Bahra zaprositi'

Foto: RTL
1/4
12.03.2020.
u 13:56

Bahra i Valter pripremat će baranjske kulinarske specijalitete, a uz romantični ručak, Bahra će se odlučiti na sljedeći korak u njihovoj vezi.

Bahra spremna za idući korak u vezi, Valter u potpunom šoku: 'Mislim da će me zaprositi!' Bliži se kraj romantičnim putovanjima. I dok su neki farmeri prilično sigurni u svoje osjećaje, neki još otkrivaju što zapravo žele…

1/6

Pred Dušanom i Goranom novi su adrenalinski izazovi, no jedno od njih neće biti posebno raspoloženo za zajedničke avanture. Josip i Gabrijela posljednje će trenutke na putovanju provesti na plaži, a Gabi će imati poseban plan za svog farmera - odlučit će mu počupati obrve koje su mu toliko važne kod djevojaka!

Hakija i Marijana uživat će u Zagorju, a farmer će se posebno raznježiti nakon što mu Marijana otkrije tužne detalje iz svoje prošlosti.

Bahra i Valter pripremat će baranjske kulinarske specijalitete, a uz romantični ručak, Bahra će se odlučiti na sljedeći korak u njihovoj vezi. ''Imam jedno bitno pitanje, od krucijalne važnosti'', ozbiljno će mu priopćiti. ''Mislim da će me zaprositi'', u potpunom će šoku ostati farmer.

Što ga je upitala i kako su završila romantična putovanja, doznajte večeras od 21 sat na RTL-u.


Ključne riječi

Komentara 2

ZB
Zoki-Bijela
16:17 12.03.2020.

Barem bude imao dobroga Kuma..

Avatar Klint
Klint
15:07 12.03.2020.

Ljudi i RTL, ajmo skupiti lovu za Bahru da si popravi zube, zaslužila je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije