Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drukčija vizita

Crveni nosevi i Marijana Batinić donijeli osmijeh splitskoj bolnici

Crveni nosevi
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/14
26.01.2016.
u 11:05

Akcijom ''Donesite i vi osmijeh u bolnice'' prikupljeno je 61.081,76 kn za djecu na liječenju

Klinički bolnički centar Split danas je iznenadila nešto drukčija vizita. Pedijatrijski odjel bolnice na Firulama posjetili su klaunovi-doktori.

Crveni nosevi uz pratnju voditeljice Marijane Batinić pacijente dječje dobi razveselili su prigodnim igrama, balonima i mnoštvom pozitivne energije.

Ovime su nakon pet godina rada započele redovne posjete djeci na liječenju u KBC-u Split. – Ostvarila nam se velika želja, naša sreća je neizmjerna – kažu Crveni nosevi.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Akcija ''Donesite i vi osmijeh u bolnice'' trajala je dva mjeseca, a prikupljeno je 61.081,76 kn. Organizatori već tradicionalne akcije su Konzum i Henkel.

– Zajedničkim snagama možemo i moramo pomagati akcije klaunova-doktora čije nesebično djelovanje donosi radost i veselje djeci i to u trenucima u kojima im to najviše znači. Posebno smo sretni što smo danas ovdje u Splitu – rekla je Miranda Mladin, menadžerica marketinga tvrtke Henkel Laundry&Home Care za regiju Adrija.

>> Crvenim nosevima predana donacija od prodaje kuglica HDLU-a i Arena centra

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije