Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30 godina benda

Crvena jabuka održala koncert za pamćenje pred četiri tisuće obožavatelja

crvena jabuka
Foto: Milorad Sirotić
1/3
24.08.2015.
u 15:30

Ljubav Opatije i Crvene jabuke s godinama samo raste, a dokaz je upravo održan koncert koji će u lijepom sjećanju ostati i bendu i publici

Četverosatnim vatrometom emocija i bezvremenskim hitovima Crvena jabuka ove subote na opatijskoj Ljetnoj pozornici još jednom je dokazala da je jedan od najboljih live bendova u regiji.

Proslavivši 30 godina uspješne karijere presjekom pjesama od prvog do posljednjeg albuma, upravo na mjestu s kojeg su prije tri desetljeća krenuli, još su jednom osvojili publiku svih generacija. 

Više od četiri tisuće obožavatelja uživalo je uz poznate melodije omiljenog benda, kao i uz njihove goste - Halida Bešlića, Željka Samardžića, Antoniju Šolu, Antimona i Klapu TramuntanaIznenađenje za sve okupljene bili su vatromet i konfeti, koji su, kako i priliči obljetnici, dali svečanu notu cijelom koncertu.

Posebno emotivan trenutak bio je odavanje počasti Arsenu Dediću uz pjesmu "Odlazak". Ljubav Opatije i Crvene jabuke s godinama samo raste, a dokaz je upravo održan koncert koji će u lijepom sjećanju ostati i bendu i publici.

>>Halid Bešlić gostovat će na slavljeničkom koncertu Crvene jabuke

>>Organizator vjeruje da će manifestaciju posjetiti oko 100.000 ljudi

Komentara 3

PO
pozornik66
19:53 24.08.2015.

Ha, sa 4000 je koncert za pamćenje ?Sa svim tim "velikim" imenima , a kad MPT održi koncert pred 100 000,kako se to zove, povijesni ?

Avatar Golum
Golum
20:45 24.08.2015.

Zerino pijanstvo na koncertima i uporno kasnjenje pocetka koncerta je srozalo ugled crvene jabuke...kako je rekao @pozornik, koncert za pamcenje pred 4 tis ljudi....daj autor malo ohladi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije