Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30. obljetnica rada

Halid Bešlić gostovat će na slavljeničkom koncertu Crvene jabuke

crvena jabuka
Foto: PR FOTO
1/5
19.08.2015.
u 13:15

Crvena jabuka najavljuje još jednog glazbenog gosta na koncertu u Opatiji: bendu će se na Ljetnoj pozornici 22.8. pridružiti i legendarni bosanskohercegovački pjevač Halid Bešlić

Crvena jabuka najavljuje još jednog glazbenog gosta na koncertu u Opatiji: bendu će se na Ljetnoj pozornici 22.8. pridružiti i legendarni bosanskohercegovački pjevač Halid Bešlić.

Opatijski koncert održat će se u sklopu turneje "Tamo gdje ljubav počinje" na kojoj proslavljaju respektabilnu 30. obljetnicu. - Žera je moj komšija iz kvarta, prijatelj od samih početaka. Već 10 godina surađujemo, često smo nastupali zajedno, a snimili smo i duet, pjesmu "Godinama". Kako sam baš u Opatiji tih dana, Žera me zamolio da budem gost na koncertu njegove Crvene jabuke, što sam sa zadovoljstvom prihvatio." - izjavio je Halid.

"Bijeli Božić u Opatiji"

Popis pjesama koji Crvena jabuka priprema za obljetnički koncert u Opatiji, oduševit će sve obožavatelje i sve prisutne uvesti u neku posebnu čarobnu noć, gdje će ispod opatijskog neba zajedno sa svom najdražom grupom pjevati hitove koji će se redati jedan za drugim. Osim vrhunske produkcije, prilagođene posebno za ovaj koncert, organizatori pripremaju još jedno neobično iznenađenje, a spominje se bijeli Božić koji bi na zanimljiv način mogao polako i zatvoriti ovu ljetnu sezonu. Puno je razloga da se baš ovaj koncert nikako ne propusti! Osim Halida, Jabuci će se pridružiti i Željko Samardžić, Antonija Šola, Antimon i Klapa Tramuntana.

"Veže nas mostarska veza, ali i nešto puno više od toga"

- Sa Žerom se znam dugi niz godina, baš smo dobri prijatelji. Obzirom da dosta putujemo i nastupamo, kada uspijemo uskladiti termine ponekad jedan drugome gostujemo na koncertima, tako će biti uskoro u Opatiji gdje ću biti gost na obilježavanju 30 godina postojanja grupe. Ponekad se i slučajno sretnemo na putu, tj.putevi nam se ukrste i tada obavezno stanemo, napravimo pauzu i uz kavicu se lijepo ispričamo. Mene i Žeru veže "mostarska veza". Za Mostar nas vežu lijepe stvari, rođeni smo u istom gradu...a za taj grad je vezana i jedna tužna stvar, crna strana u biografiji grupe Crvena jabuka. Naime, davne 1986. godine grupa je imala tešku prometnu nesreću kraj Mostara... Saznavši za taj događaj odmah sam prekinuo svoj nastup i krenuo na mjesto nesreće da vidim što se dogodilo i kako mogu ponoći...-  rekao je Željko Samardžić.

Fan pit rasprodan!

Fan pit već je rasprodan, a osim vrhunske atmosfere i gostiju, najavljene su još neka iznenađenja zbog kojih ćete, da biste ih doživjeli, morati posjetiti Opatiju i svjedočiti slavljeničkom koncertu. Ulaznice po cijeni od 80 kuna mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Sustav Eventim, mojekarte.hr, Festival Opatija, kiosci Tiska, Dallas records, CD shop Dandy (Robna kuća RI, Rijeka).

>>Zabava se vraća na kontinent

>>Organizator vjeruje da će manifestaciju posjetiti oko 100.000 ljudi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije