Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podigla temperaturu

Crna čipka jedva je zadržala bujne grudi vatrene Christine

ryan gosling christina hendricks
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/15
21.05.2014.
u 16:42

Ryan Gosling, glumac koji se transformirao u redatelja, predstavio je u Cannesu redateljski prvijenac "Izgubljena rijeka", u kojem glavnu ulogu ima zanosna Christina Hendricks

Temperatura u Cannesu porasla je za nekoliko stupnjeva tijekom premijere filma "Izgubljena rijeka" (Lost river) hollywoodskog seks-simbola Ryana Goslinga kada je uz njega stala zanosna Christina Hendricks.

Goslin, glumac koji je postao redatelj, pojavio se na Azurnoj obali nakon gotovo godinu dana izbjegavanja javnih događanja. Ovom prigodom nije ga pratila djevojka Eva Mendes, a šuškanja prije nekoliko mjeseci kako je slavni par prekinuo tada su demantirana.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Reuters/PIXSELL

Na premijeri fantastičnog trilera uz Christinu Hendricks, koja je svoje grudi utegnula u haljinu od crne čipke, Goslingu su se pridružili i Christinin suprug Geoffrey Arend te Math Smith, koji također glume u "Izgubljenoj rijeci".

Iako je nakon prikazivanja film dobio oduševljen pljesak publike koja nije željela pustiti ekipu filma iz dvorane, filmska kritika je podijeljena.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Reuters/PIXSELL

Dok neki smatraju kako je riječ o inspirativnom djelu novog autora, drugi smatraju kako se radi o pretencioznom potkradanju redatelja Nicolasa Windinga Refna, s kojim je Gosling surađivao na filmu "Drive" i "Samo Bog prašta".

>>Zvijezde 'Notebooka' ponovno zajedno?

>>Eva Mendes i Ryan Gosling prekinuli

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Reuters/PIXSELL

Komentara 1

AP
apolon
22:53 21.05.2014.

Slabo se vide!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije