Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATi NOGOMETAŠ

Cristiano Ronaldo preselio se nakon samo tjedan dana! Evo razloga zbog kojeg je tražio novu adresu

Ronaldo
Foto: David Davies/Press Association/PIXSELL
1/20
16.09.2021.
u 20:00

Nogometaš se s partnericom Georginom Rodriguez i djecom preselio jer im je smetala buka koju su proizvodile ovce i jer se bojao za svoju sigurnost.

Popularni nogometaš Cristiano Ronaldo nakon što je potpisao ugovor s Manchester Unitedom, s obitelji se morao preseliti. Našao je vilu u kojoj će živjeti, ali zbog problema koji su mu smetali nije ostao živjeti na tom mjestu. Naime, nogometaš se s partnericom Georginom Rodriguez i djecom ponovno preselio nakon samo tjedan dana jer im je smetala buka koju su proizvodile ovce, prenosi The Sun. Osim ovih životinja uspješni sportaš preselio se i zbog straha za svoju sigurnost.

"Iako je imanje prekrasno i nalazi se između brojnih polja i šuma, u blizini je bilo ovaca koje su vrlo bučne rano ujutro. Tu je također bila i javna pješačka staza te cesta koja je pružala pogled na njegova ulazna vrata. Ronaldo je pravi profesionalac kojemu je potreban kvalitetan odmor i oporavak nakon utakmica pa je zaključio da je najbolje da se on i njegova obitelj presele", rekla je osoba upućena u situaciju. Inače, novi dom ima bazen, kino dvoranu, garažu s četiri parkirna mjesta te je osiguran nadzornim kamerama i električnim ulaznim vratima.

Podsjetimo, nogometaš se uselio u šest milijuna funti vrijednu vilu, a u prirodi oko kuće njegova djeca su provodila svoje slobodno vrijeme. Na Instagramu se i njegova Georgina požalila da joj fali život koji su živjeli prije. Čini se kako ni jedno od njih nije bilo zadovoljno ovom lokacijom te su odlučili potražiti novi dom.

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: 'Nije me sramota zbog onog što radim'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije