Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dostojan nasljednik

Ćorluka napravio iznimku i pokazao luksuzan dnevni boravak: Supruga i sin igraju nogomet

Foto: Instagram
1/11
24.05.2024.
u 20:58

Vedran Ćorluka objavio je video u kojem njegova supruga Franka Batelić i njihov sin Viktor igraju nogomet u stanu.

Umirovljeni nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka nema baš običaj dijeliti detalje iz privatnog života, no ipak, napravio je jednu iznimku. Ćorluka je u pričama na društvenoj mreži Instagram objavio video kako njegova supruga, inače pjevačica Franka Batelić i njihov sinčić Viktor igraju nogomet u dnevnom boravku. Franka je branila, a Viktor s brojem pet na dresu je pucao i na kraju zabio gol, koji je zatim i proslavio.

Prema svemu sudeći, čini se kako Vedran Ćorluka doista ima dostojnog nasljednika, a simpatične prizore pogledajte u našoj galeriji. 
Vedran i Franka sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine, a u studenom 2022. stigla im je i kćerkica Greta. Par je u braku od 2018. godine, a vjenčali su se u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u Balama. Podsjetimo, godine 2020. uselili su se u svoj novi dom, luksuznu vilu čija se vrijednost procjenjuje na oko dva milijuna eura, svako toliko na Instagramu s obožavateljima podijele kutak luksuznog doma o kojima drugi zapravo mogu samo sanjati. 

 

FOTO Franka Batelić i Viktor Ćorluka igraju nogomet

1/2

 

Svojevremeno je pjevačica Franka Batelić, inače majka dvoje djece sinčića Viktora i kćerkice Grete na Instagram pričama objavila tip videa "get ready with me" koji je snimila u njihovoj modernoj kupaonici, a tim je videom zapravo oduševila mnoge. Najviše je pažnje privukla njihova luksuzna kada, bijela, zaglađenih rubova, te slavina u crnoj boji. Franka je na Instagramu dosad objavila nekoliko fotografija iz različitih kutova prostrane kupaonice.

 

VEZANI ČLANCI:

 

Pjevačica je jednom prilikom dala uvid i u neutralne stepenice i nesvakidašnje vaze pored koje je pozirala na jednoj svojoj fotografiji. Također je podijelila i dio velikog dnevnog boravka koji je uređen u neutralnim tonovima. Zidovi su obojeni u bijelu i bež boju. Srce dnevnog boravka čini veliki kamin, a pored njega se nalazi veliki kauč u sivoj boji. Zavjese su također u sivoj boji, dok podovima dominira svijetlo drvo. Njihov se dom proteže na više etaža, a zanimljivo jest i da je jednom objavom Franka otkrila da obitelj uživa i u kućnom kinu.

 

1/19

 

Kako su mediji u više navrata prenosili, njihova luksuzna vila je rad arhitekata Zorana Zidarića i Tomislava Ćurkovića, a bila je nominirana za nagradu Drago Galić, koja se dodjeljuje za najuspješnije godišnje ostvarenje na području stambene arhitekture. Lijepa pjevačica i nogometaš Vedran Ćorluka stanuju u centru Zagreba u luksuznoj vili koja je smještena iznad Britanca te se prostire na više od 1500 metara četvornih.

 

VIDEO: Nina Badrić u vjeri je pronašla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije