Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Čombe iz 'Lud, zbunjen, normalan' otkrio zanimljiv detalj o sebi i nasmijao pratitelje

Miraj Grbić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
28.11.2021.
u 21:20

Glumac Miraj Grbić (45), najpoznatiji po ulozi u seriji 'Lud, zbunjen, normalan' na svojem je Instagram profilu podijelio iznenađujući detalj o sebi po kojem se razlikuje od lika kojeg je utjelovio.

Glumac Miraj Grbić (45), najpoznatiji po ulozi u seriji 'Lud, zbunjen, normalan' na svojem je Instagram profilu podijelio iznenađujući detalj o sebi po kojem se razlikuje od lika kojeg je utjelovio.

Čombe u seriji redovito uživa u pečenoj janjetini i ćevapima, dok je Miraj vegan, što je potvrdio smiješnom fotografijom koju je podijelio na Instagram storyju.

Foto: Instagarm

Inače, Miraj posljednjih nekoliko godina karijeru gradi u Americi gdje živi sa suprugom Marijom Omaljev Grbić koja je također glumica, a do sada je ostvario nekoliko značajnijih uloga u serijama 'American Horror Story' i 'S.W.A.T.' kao i u filmovima 'Nemoguća misija: Protokol duh' te u devetom nastavku popularne franšize 'Brzi i žestoki' u kojem glumi Rusa. Marija je pak domaćoj publici poznata i po ulogama u seriji 'Dolina sunca', 'Ruža vjetrova' i 'Bračne vode'

Podsjetimo, par se vjenčao 2008. godine, a pet godina kasnije preselili su se u Los Angeles gdje žive i rade. U svibnju su objavili da čekaju prvo dijete, a glumica je na svojim društvenim mrežama objavila puno svojih trudničkih slika kojima je pokazala koliko je nestrpljivo očekivala djevojčicu.  

VIDEO Posrnule nogometne zvijezde: ovisnost, kocka i skandali koštali su ih ugleda i bogatstva

 

Ključne riječi

Komentara 2

RO
RobbieSthlm
00:24 29.11.2021.

Treba netko sa visokim IQ da može da glumi vaku budalu:)

ZB
Zoki-Bijela
21:55 28.11.2021.

Janjicarska posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije