Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talent i mladost

Upoznajte novu pjevačicu grupe Colonia

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/3
14.06.2017.
u 10:12

Boris Đurđević predstavio je danas 25-godišnju Ivanu Lovrić kao novu pjevačicu grupe Colonia. Mladu pjevačicu publika je prvi put upoznala 2012. kada je snimila duet s Lukom Nižetićem.

Boris Đurđević, osnivač grupe Colonia u intervju koji je dao za Večernji list prije dva dana rekao je kako je dobio tridesetak ponuda pjevačica i priznao je da će izbor biri težak jer mu prijedlozi pristižu sa svih strana.

Boris je uspio donijeti odluku o tome tko je nasljednica Indire Levak i predstavio ju je u današnjem Storyju. Riječ je o Ivani Lovrić koju je publika upoznala 2012. kada je njen talent prepoznao Luka Nižetić s kojim je tada snimila duet u pjesmi "Nek padne mrak". Nakon toga dobila je i poziv za sudjelovanje na Zagreb Festu, a pjevala je i u rock bendu Roko. Rodom je iz Miljevaca pokraj Drniša, studirala je elektrotehniku i kaže da joj je velika čast biti nova pjevačica Colonije. 

 

 

 

 

 

👣👣👣

A post shared by ⚬Ivana Lovrić⚬ (@ilovrich_) on

 

 

 

A post shared by ⚬Ivana Lovrić⚬ (@ilovrich_) on

 

 

Komentara 9

SC
schwertransport
10:26 14.06.2017.

prekrasna djevojka, ima jaka pluca cini mi se

Avatar megatronman
megatronman
10:49 14.06.2017.

Ne može biti gore nego s Indirom. Indira izgleda kao ženski Conan. Malo se previše derala a nije Loleatta Holloway koja recimo sebi to može dopustiti. Sve je bilo ružno.

DU
Deleted user
10:46 14.06.2017.

Bit će neobično slušati Coloniu sa ženskom pjevačicom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije