Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT U ARENI

Čola tri sata redao hitove, za nagradu dobio grudnjak

Zdravko Čolić održao koncert u Areni
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/12
21.10.2018.
u 07:48

Kada imate 67 godina i održite koncert od punih 3 sata i 15 minuta i izvedete više od 40 pjesama, od kojih su više od polovice hitovi, onda zaslužujete strahopoštovanje

Neponovljivi Zdravko Čolić sinoćnjim koncertom u zagrebačkoj Areni još je jednom pokazao zašto je s pravom jedna od najvećih regionalnih zvijezda, s karijerom koja traje nevjerojatnih 49 godina.

Kada imate 67 godina i održite koncert od punih 3 sata i 15 minuta i izvedete više od 40 pjesama, od kojih su više od polovice hitovi, onda zaslužujete strahopoštovanje. A tome valja pridodati besprijekorni Čolin glas, ali i stas koji još uvijek privlači žene svih generacija.

Tome u prilog govori i grudnjak koji je doletio na početku koncerta, a bez tog "detalja" čini se ne može proći ni jedan koncert sarajevskog umjetnika.

Teško je i pobrojati sve hitove koji su se redali kao na traci, uz besprijekornu produkciju i prateći bend od čak 20 ljudi, te plesačice koje su pratile neke od pjesama.

Počeo je s "Gori vatra", pjesmom s kojom je nastupio na Eurosongu 1973. godine, a nastavio s "Produži dalje","Glavo luda", "Svadbarskim sokakom", ali i pjesmama s novog albuma "Ono malo sreće" kojeg je publika odličo prihvatila. Naravno, najbolje je ostavio za bis - "Što ti dadoh", "Kao moja mati", prekrasnu Gibonnijevu "Kuća puna naroda" i bezvremensku "Ti si mi u krvi", koju je uglas pjevalo s njim 15 tisuća ljudi i punoj zagrebačkoj Areni. Kapa dolje Čola!

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar rubinet
rubinet
09:46 21.10.2018.

Je li otpjevao onu "druže Tito mi ti se kuneeeeeemo"?

Avatar rubinet
rubinet
09:47 21.10.2018.

Je li otpjevao onu"Ivo Lola,Ivo Lola"

Avatar Lovre42
Lovre42
11:27 21.10.2018.

Jugoslavenski dernek.Fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije