Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNO PRETJERIVANJE

Američka komičarka toliko mrzi Trumpa da je napravila nešto što je zgrozilo svijet

Kathy Griffin
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
31.05.2017.
u 14:31

- Odvratno, ali ne i iznenađujuće. Ovo je ljevica danas. Oni ovo smatraju prihvatljivim. Zamislite da je ovo napravio neki konzervativac dok je Obama bio predsjednik - izjavio je Trumpov sin Donald Jr.

Američka komičarka Kathy Griffin (56) ispričala se nakon što je shvatila da je pretjerala u vrijeđanju predsjednika Donalda Trumpa.

Ona je pozirala fotografu Tyleru Shieldsu držeći u rukama lažnu krvavu glavu, koja je podsjećala na Trumpa. Kad su nakon objave videa i fotografije krenule lavine kritika na njen račun, ali i objava tajne službe kako će je ispitati zbog prijetnji, Kathy se posula pepelom i ispričala u video poruci na Twitteru.

 

- Moja djeca, pogotovo 11-godišnji sin Baron imaju probleme zbog ovog. Bolesno - napisao je Trump na Twitteru

Njegov stariji sin Donald Jr. zgrožen je fotografijama, ali ne i iznenađen:

- Odvratno, ali ne i iznenađujuće. Ovo je ljevica danas. Oni ovo smatraju prihvatljivim. Zamislite da je ovo napravio neki konzervativac dok je Obama bio predsjednik?

Na Trumpovu stranu stala je i Chelsea Clinton, kćerka njegove suparnice na izborima Hilary Clinton. Napisala je kako "nikad nije zabavno zbijati šale o ubojstvu predsjednika".

Inače, Griffin je jedna od najvećih kritičarki Donalda Trumpa.

- Tek sad vidim reakcije na slike. Ja sam komičarka, prešla sam granicu. Pretjerala sam. Slike su previše uznemiravajuće i sad shvaćam kako su utjecale na ljude. Nije bilo smiješno. Molim vas za oproštaj - rekla je Griifin.

Komentara 17

MO
mobitel20
15:00 31.05.2017.

Ekstremna ljevica sasvim prihvatljivim drzi vlastito verbalno nasilje. Ljevica prihvaca i masakre svojih neistomisljenika...istodobno , dvolicnjaci mantraju o toleranciji "otvorenom Sorosoidnom drustvu", o pravima svih i svakoga...osim prava onih koji ne misle kao oni, naravno...Tako je i kod nas, najvecii verbalni nasilnici su vedete jugoliberalne ljevice dok kao, zastupaju "prava drugih i drugacijih"! Posebna prica je od istih tih snaga glorificiranje jednopartijskog diktatora Tita koji je nedvojbeno odgovoran za masovna nepravna ubojstva i svakojaka krsenja upravo ljudskih prava !? I onda jos imaju obraza blatiti sve one koji se ne slazu sa njihovim suspektnim pogledima na svijet !

Avatar 123456
123456
16:50 31.05.2017.

Ova je isti pupavac - čak ne vjerujem da je žensko! Sigurno je LGBT-ovka. Samo su te spodobe ovak nasilne!!

Avatar toxic alien
toxic alien
16:30 31.05.2017.

Ovo nije prva izravna prijetnja na Trumpov zivot od strane pomahnitalih ljevicarskih fasista. Jos nitko od njih nije niti uhapsen! Svi bez ikakvih problema i dalje obavljaju svoj posao, za razliku od Thompsona koji se svako malo ovakvima mora za nesto ispricavati i nesto im objasnjavati...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije